Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 29 жовтня. Зустрічайте новий день у компанії близьких людей, з горнятком ароматної кави й улюбленими солодощами. Дозвольте собі трохи приємних хвилин на початку дня – й сьогодні обов’язково вдаватиметься все задумане. Гарного четверга!

Цитата дня:   Що може дати одна людина іншій, крім краплі тепла? І що може бути більше цього?

Еріх Марія Ремарк


Погода   29 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, місцями 2-5° тепла, вдень 11-16°, в горах місцями 6-9° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 14-16° тепла.



29 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Афродисий, Георгій, Дометий, Домнин, Євгеній, Євпраксія, Іван (Іоанн), Исавр, Кассия, Леонтій, Лонгин, Малий, Терентій.



Цей день в історії

1914 — Перемога українських січових стрільців в бою на горі Ключ під Сколе.
1923 — Заснування республіки Туреччини.
1941 — у Севастополі введене осадне положення, радянські війська залишили з боями районні центри Липці, Старий Салтів і місто Чугуїв Харківської області.
1943 — радянські війська звільнили районний центр Велика Білозерка Запорізької області.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Осінній салон».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   У першій половині дня тобі доведеться виконати багато справ за інших. Не варто критикувати колег, інакше спровокуєш конфлікт. Твій керівник буде роздратований, тому будь м'якше в спілкуванні. У другій половині дня твої конкуренти підуть на примирення. Увечері тобі варто розважитися з друзями, щоб зняти моральну напругу.
Телець Сьогодні намагайся не втручатися в чужі інтриги. Твої колеги готують змову, будь уважніше і обережніше. У другій половині дня можуть виникати складнощі в роботі техніки. Розраховуй на свої сили і не обговорюй своїх проблем із колегами. Вільний час присвяти купівлі приємних дрібниць, які піднімуть твій настрій.
Близнюки   Вранці не варто сідати за кермо, існує ризик аварійно-небезпечних ситуацій. Твій керівник може здійснити незаплановану перевірку. У другій половині дня твої старі партнери можуть відновити ділове спілкування. Пробач старі образи і почни нові справи з чистого аркуша. Увечері вирушай у клуб або на концерт.
Рак. Сьогодні тобі варто поборотися за своє місце під сонцем. Твої опоненти можуть використовувати шантаж, не варто це сприймати всерйоз. У другій половині дня знайди можливість обговорити свої ідеї з керівництвом. Тобі доведеться витримати серйозний моральний тиск, щоб досягти мети. Увечері прогуляйся по парку, щоб зняти негатив.
Лев   Цей день принесе багато складнощів і конфліктів. Намагайся не панікувати і уникати раптових висновків. Тобі доведеться визнати свої помилки і змиритися з поточним станом справ. У другій половині дня вирішити проблеми допоможе керівник. Увечері варто запросити колег у цікаве місце.
Діва У першій половині дня твоя завантаженість може сильно втомити. Намагайся підтримувати свій організм і обмежити вживання кави і збуджуючих напоїв. У другій половині дня тобі доведеться виконати доручення керівника. Намагайся не обговорювати цю ситуацію з колегами. Увечері найкраще зайнятися доглядом за своєю зовнішністю.
Терези Сьогодні намагайся не втручатися в чужі інтриги. Твої колеги готують змову, будь уважніше і обережніше. У другій половині дня можуть виникати складнощі в роботі техніки. Розраховуй на свої сили і не обговорюй свої проблеми з колегами. Вільний час присвяти купівлі приємних дрібниць, які піднімуть твій настрій.
Скорпіон У першій половині дня тобі слід дотримуватися наміченого плану. Твої партнери запропонують вигідну угоду, яка принесе швидкий прибуток. У другій половині дня твій керівник схвалить твої нові ідеї. Намагайся знайти підтримку серед колег. Вільний час проведи з людьми, які тебе цікавлять.
Стрілець У першій половині дня доведеться подолати чимало складнощів. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, ти просто втратиш час. У другій половині дня твої партнери можуть змінити своє рішення. Спробуй врегулювати ситуацію мирним способом. Вільний час присвяти купівлі нового одягу і роботи над своїм стилем.
Козеріг Этот день принесет много новых партнеров и позитивных изменений. Используй свое обаяние и чувство юмора, чтобы расположить партнеров. Во второй половине дня постарайся выполнить все намеченные планы. Вечером ты получишь прибыль от дополнительного источника дохода. Свободное время проведи с семьей и близкими людьми.
Водолій.   Сегодня тебе сложно будет справиться с поставленными задачами. Старайся не вступать в конфронтацию с коллегами и руководством. Твои недостатки в работе могут стать известны конкурентам. Во второй половине дня тебе придется бороться за справедливость и отстаивать свои позиции. Вечером найди занятие, которое позволит снять стресс.
Риби Сьогодні твої конкуренти можуть розв'язати війну, будь уважніше. Витік важливої інформації може спричинити втрати. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи. Ризиковані угоди можуть призвести до неприємних наслідків. Увечері приділи час коханій людині і приготуй романтичний сюрприз.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дві санітарки розмовляють у пологовому будинку:
- Хто це так голосно плаче? Чи не та трійня, що народилася сьогодні вночі?
- Ні, це їх батько в коридорі.


Тоне корабель, один із пасажирів підходить до капітана і питає:
- Скільки до найближчої землі?
- 2 км.
- Хух... а в який бік пливти?
- Донизу.


- Мам, а у тебе комп'ютер в дитинстві був?
- Ні.
- А дівіді?
- Ні!
- А сотовий?
- Ні.
- Мам, а ти динозаврів бачила?

Люди, вы офигительны!

Posted by AdMe.ru on 9 июня 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат