Ратушняк вважає, що Чубірко і Качур можуть бути заступниками мера

admin 28.10.2015 11:33 ПОЛІТИКА

Ратушняк подякував ужгородцям і запропонував Чубірку та Качуру стати заступниками мера.

Дякую кожному ужгородцю, який прийшов на вибори і віддав свій голос свідомо, з гордістю і гідністю. Кожний голос, який я отримав в першому турі – це підтримка і дороговказ на оновлення міста Ужгород.

У другому турі нам буде протистояти кримінал галицького бандугруповання братів Андріївих, що потрапили до другого туру шляхом тотального підкупу виборців по 500 грн. Ми очікуємо перемогу над злом і криміналом разом з виборцями, що також чесно і сумлінно віддали свої голоси за Володимира Чубірко, Михайла Качура, Марію Бадиду. Я ж з свого боку підтверджую свою пропозицію і наполягаю на входження до моєї команди: – Володимира Чубірко – заступником по інноваціях, інвестиціям, грантам і співробітництву з ЄС, – Михайло Качуру – заступником з питань господарства, будівництва та інфраструктури, – Марії Бадиді – керівництво сектором фінансів і економіки. Власне всі ті напрямки, де у них є фах, успіхи і бачення розвитку.

Ще раз дякую своїм ВИБОРЦЯМ і виборцям тих кандидатів, що не продали свій голос і майбутнє. Впевнений, разом, 15.11.15 ми відстоїмо наше місто від кримінальної навали і засилля антиукраїнських сил – ” тітушок” і “антимайданівців. Весь світ має побачити, що Ужгород не західний Харків з дияволом-Кремлем в серці і пістолетом за пазухою, а східний Будапешт і Прага, з гарними і талановитими людьми, яким не вистачає охайного і чистого міста і гідних доходів. Що і маю зробити я з новою командою.

До зустрічі 15.11.15 і до нашої спільної перемоги.

Ваш ужгородець і закарпатець – Сергій Ратушняк

admin

ТЕГИ : вибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат