Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.10.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 28 жовтня. Насолоджуйтеся барвами і сонечком жовтогарячої осені. Нехай ароматна ранкова кава дарує відчуття гармонії, а близькі люди радують турботою. Цінуйте кожну хвилину життя, адже воно таке коротке, а навколо – стільки краси, яку ми так часто не помічаємо. Смачного вам кавування і гарної середи!

Цитата дня:   Завжди запалюйте чоловіка. Навіть якщо ви самі відчуваєте себе справжнім айсбергом.

Етель Мерман


Погода   28 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 11-16° тепла, в горах місцями вночі до 5° морозу, вдень 5-10° тепла.
по м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 13-15° тепла.


ІМЕНИНИ     28 жовтня. Денис, Іван, Лукіян, Юхим



Сьогодні також:
• Преподобного Варса Едеського
• Святого Лукіяна Антіохійського
• Святого Єфимія Нового Солунського




Цей день в історії

1913 — Відкрито трамвайний рух у Вінниці.
1920 — країни Антанти підписали з Румунією «Бессарабський протокол», який віддавав Бессарабію Румунії.
1938 — 17 тисяч польських євреїв заарештовано у Німеччині і відіслано до польського кордону. Польський уряд відмовляється їх прийняти. Вислані залишаються між двома країнами у таборі біженців.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 28 жовтня — “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.00, 15.50, 18.50. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 17.20, 20.20. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 21.50. “Марсіанин”,   3D. Поч. о 13.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 28 жовтня — “Відльотний рейс”. Поч. о 10.00, 18.30. “Паранормальне явище-5”, 3DX. Поч. о 10.00, 13.50, 19.55. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 15.25, 18.00. “Гарне вбивство “. Поч. об 11.25, 22.15. “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. об 11.35, 15.40, 21.40. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. об 11.45. “Круті яйця”. Поч. о 13.15, 15.00, 16.45. “Марсіанин”, 3DХ. Поч. о 17.10, 22.00.   “Багряний пік”. Поч. о 19.45. “Легенда”. Поч. о 20.00.

«Перемога»
До 28 жовтня — “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 10.00. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 12.00, 16.00.   “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 14.15, 18.15. “Багряний пік”. Поч. о 20.00, 22.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   У першій половині дня намагайся не провокувати конфліктних ситуацій. Твій емоційний фон постійно змінюватиметься, вчися контролювати емоції. У другій половині дня твої партнери можуть висунути додаткові вимоги. Не варто йти на поступки, інакше втратиш значну частину прибутку. Використовуй свої жіночі чари, щоб змінити ситуацію на свою користь.
Телець Сьогодні тобі варто приділити більше уваги своїй зовнішності. Використовуй яскраві кольори в одязі, щоб привернути увагу. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із новими партнерами. Намагайся переконати співрозмовників за допомогою логічних висновків і переваг. Твій керівник запропонує цікавий проект.
Близнюки   Цей день принесе додаткові складнощі й перепони. Твої конкуренти можуть створити конфліктну ситуацію. Намагайся не робити раптових висновків і відмовитися від прийняття важливих рішень. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Використовуй минулі ділові контакти, щоб отримати потрібний результат.
Рак. Сьогодні тобі доведеться виконати роботу не тільки за себе, але й за інших. Постарайся не відволікатися на дрібниці, зайнявшись важливими справами. У другій половині дня твій керівник надасть можливість додаткового доходу. Довірся внутрішньому голосу, щоб вчинити правильно. Увечері відволічись від суєти і побудь на самоті.
Лев   Вранці старайся стримувати свої висловлювання, щоб не образити близьких людей. Твоє самопочуття може перешкодити виконанню важливої роботи. Сконцентруйся на досягненні головних цілей і не звертай уваги на критику. Твої колеги можуть об'єднатися проти тебе. Не варто панікувати, старайся вирішити конфлікт мирними способами.
Діва Сьогодні ти зможеш виконати набагато більше, ніж планувала. Тобі на допомогу прийдуть однодумці. Будь-які починання цього дня принесуть прибуток. У другій половині дня намагайся уникати спілкування з опонентами. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків, краще сконцентруватися на своїх досягненнях.
Терези Цей день буде насичений різноманітними зустрічами та отриманням важливої інформації. Тобі варто звернутися за порадою і підтримкою до керівника. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з бюрократичними інстанціями. Використовуй свою чарівність, щоб розв'язати проблемну ситуацію. Вільний час варто присвятити спілкуванню з друзями.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає відразу кілька вигідних пропозицій про співпрацю. Використовуй вдалу можливість, щоб збільшити свій прибуток. У другій половині дня випадкова зустріч з особою із минулого тебе порадує. Твої ідеї допоможе реалізувати близька людина. Увечері ти отримаєш несподіваний прибуток, який тебе приємно здивує.
Стрілець Сьогодні тобі доведеться серйозно постаратися, щоб впоратися з накопиченими справами. Не варто розраховувати на допомогу з боку. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати. Намагайся уникати дальніх поїздок і не сідати за кермо. Увечері спробуй зайнятися духовними практиками, щоб зняти негатив.
Козеріг У першій половині дня тобі вдасться вирішити всі складні питання. Не бійся рутинної роботи, це допоможе уникнути складнощів у майбутньому. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від нових партнерів. Доклавши зусиль, ти зможеш укласти вигідну угоду. Увечері займися вирішенням сімейних питань.
Водолій.   Вранці можуть виникнути конфлікти з близькими. Намагайся абстрагуватися від сімейних проблем, щоб впоратися з робочими завданнями. Твій керівник розкритикує твої дії. Визнай свої помилки, щоб уникнути проблем у майбутньому. Увечері зустрінься з подругами, щоб зняти стрес і розрядити обстановку.
Риби У першій половині дня на тебе чекає монотонна і нудна діяльність. Намагайся не брати участі в суперечках серед колег. Тобі варто поглянути на ситуацію і замислитися про особисті перспективи. У другій половині дня вдалий час, щоб обговорити свої плани з керівництвом. Увечері сміливо можеш зібратися з однодумцями і обговорити справи.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Є люди, які несуть темряву, холод і хаос. Є люди, які несуть доброту, справедливість і спокій. І є я. Я несу кульочок...


Чиста і прибрана квартира - ознака несправного комп'ютера або відсутності Інтернету.


Випрямила волосся - до дощу.
Уклала волосся - до вітру.
Красиво поклала - до урагану
На голові хаос - зустріла всіх знайомих.

Les aseguro que verán más que a un chico tocando una flauta........ ¡Impresionante!

Posted by Libelula Producciones on 27 октября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат