Давайте разом допоможемо ужгородцеві Сергію Пацкану!

admin 27.10.2015 10:18 СОЦІО

Ужгородське подружжя Пацкан спіткало велике горе, але у наших із вами руках — також є можливість допомогти впоратися із бідою!

У квітні 2015 року, як грім серед ясного неба, вони почули про страшний діагноз Сергія – онкологія! (діагноз Сг прямої кишкиT4 N1M1 кл.гр.4 з ускладненнями: проростання у кістки тазу, оточуючі органи та структури, множинні mts у печінку, легені, Карциноматоз ОЧП). Для визначення точного діагнозу потрібно було робити різні дослідження (томографію, онкомаркери, ПЕТ - КТ, колоноскопію, гістологію, біопсію) на які вже витратили близько 170 тис. гривень.

У вересні 2015 року Сергія прооперували, щоб можна було назначити хіміотерапію, на яку потрібні великі кошти. Один курс лікування коштує близько 5 000 Євро. Для повного виздоровлення потрібно провести 6 курсів, а це 30 000 євро!
Сергій завжди відкритий для допомоги людям, тому віримо що Господь зараз торкається наших і ваших сердець на допомогу Сергію.

Сергій та його дружина Марія вірять, що Господь подарує їм дитину – плід їхньої любові, їхня подружня пара є прикладом любові для всіх хто їх знає. Сергій та Марія Пацкан дуже вдячні всім хто підтримує їх молитвою та фінансовою допомогою! Вірять що немає нічого неможливого у Господа і на все Його воля!

Реквізити: картка №5211537428453372 в Приватбанк. Одержувач:   Пацкан Марія Іванівна, моб. телефон - 0959366855

admin

ТЕГИ : Ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат