Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 27 жовтня. Додавайте настрою своєму ранку разом горнятком ароматної кави й улюбленими солодощами. Нехай усе, чим сьогодні доведеться займатися, матиме бажане для вас завершення. Будьте добрі до свого оточення – й отримаєте винагороду. Гарного вівторка!

Цитата дня:   Немає часу краще осені, щоб приступити до забування всього, що мучить і тривожить. Треба струсити з себе тривоги і занепокоєння, як дерева струшують з себе сухе листя. Треба піти потанцювати, використовувати кожну частку жаркого поки ще сонця, зігріти тіло і душу його променями, поки воно не засне, чи не перетвориться із світила в тьмяний світильник.

© Пауло Коельо "Адюльтер"

Погода   27 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 10-15°, у горах місцями 4-9° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 3-8 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 12-14° тепла.



ІМЕНИНИ     27 жовтня - Микола, Назар



Сьогодні також:
•   ООН: Всесвітній день авдіовізуальної спадщини




Цей день в історії

1654 — 50-тисячне військо Речі Посполитої на чолі з коронним гетьманом Станіславом Потоцьким вирушило на Поділля і Брацлавщину.
1662 — Англійський король Карл II продав Дюнкерк Франції.
1882 — народився перший професійний національний реалістичний театр на Україні під орудою М. Л. Кропивницького.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 28 жовтня — “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.00, 15.50, 18.50. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 17.20, 20.20. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 21.50. “Марсіанин”,   3D. Поч. о 13.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 28 жовтня — “Відльотний рейс”. Поч. о 10.00, 18.30. “Паранормальне явище-5”, 3DX. Поч. о 10.00, 13.50, 19.55. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 15.25, 18.00. “Гарне вбивство “. Поч. об 11.25, 22.15. “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. об 11.35, 15.40, 21.40. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. об 11.45. “Круті яйця”. Поч. о 13.15, 15.00, 16.45. “Марсіанин”, 3DХ. Поч. о 17.10, 22.00.   “Багряний пік”. Поч. о 19.45. “Легенда”. Поч. о 20.00.

«Перемога»
До 28 жовтня — “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 10.00. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 12.00, 16.00.   “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 14.15, 18.15. “Багряний пік”. Поч. о 20.00, 22.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Цей день буде напруженим і складним. Нові починання не принесуть бажаного результату. У другій половині дня тобі варто відмовитися від зустрічі з опонентами. Ти зіткнешся з несправедливістю з боку особи, на яку ти розраховувала. Вільний час варто присвятити корекції хребта і роботі над своїм здоров'ям.
Телець Сьогодні ти зможеш впоратися з будь-якою складною ситуацією, якщо проявиш наполегливість. Твій керівник може відмовити у вирішенні важливого питання. У другій половині дня тобі варто уважно поставитися до отриманої інформації. Ти знайдеш нового союзника в робочому середовищі. Вільний час варто присвятити догляду за волоссям, стрижка цього дня зніме негативну інформацію.
Близнюки   У першій половині дня тобі доведеться зайнятися рутинною роботою, яка тебе втомить. Намагайся не дратуватися через дрібниці і тримати себе в руках. Твоя різка критика може образити колег. У другій половині дня будь обережніше у розмові з керівництвом. Постарайся уникати провокаційних тем під час діалогу.
Рак. Цей день принесе гарні звістки від старих партнерів. Намагайся не упустити вдалий момент, щоб поговорити з керівництвом про підвищення. Обговори свої плани з колегами, щоб знайти оптимальне рішення. У другій половині дня ти отримаєш винагороду за гарні результати. Влаштуй сімейне свято і порадуй близьких смачною вечерею.
Лев   Сьогодні тобі доведеться відстоювати свою точку зору. Намагайся вирішити всі питання мирним шляхом і не провокувати конфлікт. У другій половині дня тобі варто зайнятися роботою з документами. Постарайся розібратися в суперечливій ситуації і винести урок. Увечері тобі слід зайнятися прибиранням і навести порядок в підсобних приміщеннях.
Діва У першій половині дня всі важливі питання вирішаться. Намагайся не втручатися в суперечку між колегами. Твій керівник заохотить тебе матеріальною премією. У другій половині дня твої партнери можуть запропонувати ризиковану операцію. Порадься з більш досвідченим фахівцем, щоб прийняти правильне рішення.
Терези Сьогодні на тебе чекає конфліктна ситуація з вищим керівництвом. Не варто розраховувати на підтримку з боку колег. Твій таємний ворог може спровокувати додаткові перешкоди. У другій половині дня твої конкуренти запропонують перемир'я. Стережися обману і неправдивої інформації.
Скорпіон Цей день вдалий для вирішення будь-яких юридичних питань. Намагайся використовувати підтримку впливової особи, щоб вирішити всі складні ситуації. У другій половині дня тобі доведеться працювати з документами і важливими паперами. Твій керівник надасть можливість отримати додатковий прибуток. Вільний час варто присвятити спілкуванню з приємними людьми, які тебе надихають.
Стрілець Вранці тобі доведеться зіткнутися з певними складнощами по дорозі на роботу. Намагайся скористатися своєю чарівністю, щоб врегулювати конфлікт. У другій половині дня твої конкуренти можуть дізнатися таємну інформацію. Не варто панікувати, краще звернися за порадою до керівництва. Увечері постарайся зайнятися профілактикою респіраторних захворювань.
Козеріг Сьогодні ти зможеш переконати оточуючих у своїй правоті. Використовуй раціональні доводи і факти, тоді на тебе чекає перемога. У другій половині дня твої колеги запропонують цікавий проект. Дій рішуче і довіряй тільки своїй інтуїції, тоді все вийде. Увечері тобі варто утриматися від зустрічей із родичами.
Водолій.   Сьогодні на тебе чекає приємна звістка від старого друга. Тобі слід об'єднатися з колегами, щоб досягти найкращого результату. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Намагайся не перейматися і відмовитися від критики дій колег. Увечері тобі варто зібратися з подругами в цікавому місці.
Риби Сьогодні тобі доведеться виконати багато роботи і навести порядок у справах. Розподіляй ефективно свій час, щоб встигнути виконати важливі дії. У другій половині дня може виникнути складність у спілкуванні з керівництвом. Тобі варто піти на поступки, щоб уникнути скандалу. Вільний час найкраще присвятити читанню мотивуючих книг.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Після походу в гості жінка пиляє чоловіка:
- Мало того, що ти заснув у гостях, ти ще прокинувся, коли тітка Ніна співала, і закричав:
"Так впустіть, нарешті, цю собаку!"



Зустрічаються двоє людожерів. Один питає:
- Це у тебе що у торбинці?
- Студента на обід взяв на бульйончик..
- Викинь! Я одного такого вчора зловив, то він мені у супі всю картоплю поїв.


Ніхто так не прикрашає квартиру як маленька дитина з фломастером.

হে হে হে, টয়লেটে ঢুইকা ফাইশা গেছে রে............ :P :v

Posted by RadioMunna.com on 19 февраля 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат