Єдиний Центр відпрацьовує нову виборчу технологію?

admin 23.10.2015 16:20 ПОЛІТИКА

Схоже,що на Закарпатті партія Єдиний Центр відпрацьовує нову виборчу технологію, гроші за голоси пообіцяли, а давати не дають. По крайній мірі до цього часу інформації стосовно скупки голосів Єдиним Центром немає.


Ймовірно Балоги вирішили піти на хитрість не отримавши грошей люди на вибори не підуть відповідно явка на виборах, буде дуже маленькою. Тоді достатньо буде про платити тільки невелику кількість сіл де у них все «схвачено» на 100% в тому числі члени комісій та наглядачі.

І їх перемога буде забезпечена,щоб унеможливити дану схему владі буде достатньо проаналізувати минулі вибори та проконтролювати села у яких ЄЦ набрав більше 50 відсотків голосів.

Правда враховуючи менталітет закарпатців ця схема може вийти їм боком тому,що люди,які не дочекаються грошей можуть піти на вибори і проголосувати проти тих хто їм,щось обіцяв.

Що ж часу чекати залишилося не багато,які нові технології будуть використані побачимо в неділю.

transkarpatia.net

admin

Коментарі :


23.10.2015 18:44 завидівець

Балога шахрай і аферюга, кидалово. Він пообіцяє, а пак кине тих дурних які вірять у казки жулика з великої дороги.Они балоги усі там махлрі, торгаші і злодії, там такак файта торгашів і шефтарів.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат