Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.10.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 23 жовтня. Зігрівайтеся гарячою ранковою кавою на початку нового дня. Нехай цей день принесе вам якомога більше позитивних емоцій. Водночас не забувайте про важливі справи, які попереду. Думайте, аналізуйте і робіть власні висновки з ситуацій. Гарного дня й мудрого нам всім вибору у неділю!

Цитата дня:   Немає нічого гіршого, ніж чекати того моменту, коли ти будеш готовий. Здається, ніхто ніколи не може бути готовий зробити хоч що-небудь. Та взагалі, не може бути такого стану, коли ти «готовий»! Є тільки зараз. Я говорю так, ніби зараз піду і стрибну з тарзанкою. Ні, я не любитель ризикувати. Але взагалі-то, я вважаю, що зараз - найкращий час зробити це.

© Х'ю Лорі


Погода 23 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-11°, у горах місцями 0-5° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень 9-11° тепла.



ІМЕНИНИ     12 жовтня - Феофан, Кир'ян, Альфред



Цей день в історії

787 — Вселенський собор християнської церкви встановив порядок шанування ікон.
1864 — За царським наказом ліквідовано Азовське козацьке військо.
1917 — Скоропадський обраний гетьманом українського козацтва.
1943 — війська 4-го Українського фронту оволоділи містом Мелітополь.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород
До 24 жовтня — мандрівний фестиваль документального кіно про права людини “DOCUDAYS UA”.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — безкоштовна відкрита екскурсія містом. Поч. о 14.00.

«Доміон»
До 28 жовтня — “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.00, 15.50, 18.50. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 17.20, 20.20. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 21.50. “Марсіанин”,   3D. Поч. о 13.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 28 жовтня — “Відльотний рейс”. Поч. о 10.00, 18.30. “Паранормальне явище-5”, 3DX. Поч. о 10.00, 13.50, 19.55. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 15.25, 18.00. “Гарне вбивство “. Поч. об 11.25, 22.15. “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. об 11.35, 15.40, 21.40. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. об 11.45. “Круті яйця”. Поч. о 13.15, 15.00, 16.45. “Марсіанин”, 3DХ. Поч. о 17.10, 22.00.   “Багряний пік”. Поч. о 19.45. “Легенда”. Поч. о 20.00.

«Перемога»
До 28 жовтня — “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 10.00. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 12.00, 16.00.   “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 14.15, 18.15. “Багряний пік”. Поч. о 20.00, 22.10.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Із 28 жовтня — виставка живих квітів.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж «Світлограй»

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні ти матимеш підвищений інтерес серед чоловіків. Скористайся нагодою, щоб отримати потрібне рішення. У другій половині дня твоя подруга попросить надати послугу. Розмежуй дружбу і ділові стосунки, інакше потрапиш у скрутну ситуацію. Увечері зняти напругу допоможе відвідування боулінгу або танці.
Телець У першій половині дня намагайся стримувати свої емоції. Твоє необережне висловлювання може дуже образити близьку людину. У другій половині дня твої колеги можуть об'єднатися проти тебе. Звернись за порадою і підтримкою до керівника. Увечері тобі варто побути на самоті в якомусь приємному місці.
Близнюки   Вранці можуть виникнути конфліктні ситуації, які зіпсують твій настрій. Сконцентруйся на роботі і не відволікайся на дрібниці. У другій половині дня твій керівник може вчинити незаплановану перевірку. Твої однодумці допоможуть уникнути неприємного конфлікту. Вільний час варто присвятити покупкам і вирішенням господарських питань.
Рак. У першій половині дня ти зможеш врегулювати всі конфліктні ситуації. Твої опоненти припустяться помилки, і ти легко отримаєш перемогу. У другій половині дня тобі доведеться виконати роботу за інших. Намагайся планувати свій час, щоб не затримуватися допізна. Увечері організуй вечірку і запроси друзів.
Лев   На початку дня можуть виникати перешкоди і складні ситуації. На тебе чекають непередбачені розтрати, які спустошать сімейний бюджет. У другій половині дня твої колеги запропонують цікаву ідею. Вчися працювати в команді злагоджено, і ти поліпшиш свої результати. Увечері тобі варто приготувати романтичну вечерю при свічках.
Діва Вранці намагайся не спізнюватися і розпланувати свій час. Сьогодні на тебе чекає багато справ, які потребують концентрації уваги. У другій половині дня твої старі партнери запропонують вигідні умови. Намагайся повністю довіряти своєму внутрішньому голосу, тоді ти отримаєш гарний результат. Увечері вирушай у кіно або на концерт з коханою людиною.
Терези У першій половині дня тобі варто зайнятися роботою з документами. Заверши всі розпочаті справи, щоб не залишати хвостів. У другій половині дня стережись авантюрних угод. Не варто ризикувати своїм становищем заради ілюзорної вигоди. Вільний час варто присвятити сімейним справам і спілкуванню з родичами.
Скорпіон Вранці тобі варто навести порядок на робочому місці. Збіг обставин буде сприятливим, тому дій рішуче. У другій половині дня на тебе чекає прибуток від співпраці з новими партнерами. Використовуй свій авторитет, щоб переконати керівника в додатковому фінансуванні. Увечері тобі варто відвідати світський захід, щоб розвіятися.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Твої амбіції набагато більше за реальні можливості. Щоб вийти з важкої ситуації, тобі доведеться визнати свою помилку. У другій половині дня твій керівник запропонує очолити новий проект. Не варто спокушатися, оціни всі плюси і мінуси.
Козеріг У першій половині дня тобі варто зайнятися питаннями, пов'язаними з документами. Впливова особа допоможе реалізувати твої ідеї та плани. У другій половині дня твої конкуренти зазнають поразки. Використовуй вдалий момент, щоб збільшити свій прибуток. Увечері тобі варто розслабитися і провести час в романтичній обстановці.
Водолій. У першій половині дня на тебе чекає монотонна і рутинна робота. Не варто робити будь-що абияк. Твій керівник перевірить результат роботи і шукатиме недоліки. У другій половині дня тобі варто звернутися за порадою до більш досвідченого фахівця. Заверши всі розпочаті справи, щоб не було неприємних наслідків.
Риби Сьогодні ти будеш в центрі уваги колективу. Твої ідеї оцінить керівництво, і ти отримаєш потрібний фінансовий результат. У другій половині дня можуть виникнути проблеми зі старими партнерами. Тобі доведеться витратити сили і час, щоб довести свою правоту. Вільний час присвяти догляду за своєю зовнішністю і зачіскою.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Ти пересолила.
- Напевно, це тому, що я люблю тебе.
- Це ж як треба мене любити, щоб пересолити чай?


Зробити 300 фото, видалити 200, обробити 4, викласти одну й то не факт.


Жінки дуже хитрі: щоб не втрачати шкарпетки, вони прив'язали їх до трусів і назвали цю конструкцію "колготки".

PREA TARE!

Posted by Anuntul Video on 12 октября 2014 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат