Повернути Ужгороду господаря!

Іван Калинич, професор, кандидат медичних наук 22.10.2015 16:57 ПОЛІТИКА

Вірю в мудрість ужгородців. Вірю і в те, що вони не піддадуться більше популістським лозунгам та брехні. Так само впевнений, що в моїх земляків вистачить глузду не піддатися на підкуп пройдисвітів.


Якщо ми повіримо демагогам і яскравим картинкам із портретами політичних пройдисвітів, то остаточно втратимо наше місто.

Ми не можемо вірити обласному чиновникові від сумнозвісного сімейного клану Балог Володимирові Чубірку. Людина, яка 5 років просиділа в обласній раді і при високій посаді мала доступ до дерибану бюджету, нічим так і не стала для обласного центру.

Так само ми не можемо вірити провладному кандидатові Михайлові Качуру, який свого часу очолив найбільше обласне підприємство і довів його до ручки. Можна лише уявити собі, що буде з Ужгородом за його керівництва.

Навіть нічого не хочеться говорити про Богдана Андріїва, який 5 років при керівних посадах в Ужгородській міськраді і запам’ятався лише тим, що міняв політичну орієнтацію, а місто перетворювалося на брудну провінцію.

Ну і, зрештою, зовсім блюзнірською є кандидатування чинного мера Віктора Погорєлова. Він хоч деколи прогулюється містом?

Безапеляційно вважаю, що ужгородці повинні повернути на мера успішного та сильного господаря, яким є Сергій Ратушняк. Єдиний із мерів Ужгорода в новітній історії, який реалізовував потужні проекти.

Саме за його керування були побудовані і наша знаменита гімназія, і перший в Україні муніципальний вуз, і сучасного типу пологовий будинок.

Саме за його керування всі бюджетні установи були переведені на автономне опалення, що і зараз дає місту значну економію коштів.

Впевнений, що Сергій Ратушняк зможе відродити місто. Навіть важко уявити, щоб хтось із підпорядкованих   йому чиновників міг «сачкувати» або неякісно виконувати роботу. Це сильна людина і далекоглядний дбайливий господар сучасного типу.

Підтримаймо Сергія Ратушняка, щоб навести лад у рідному Ужгороді!

Іван Калинич, професор, кандидат медичних наук

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат