Соціологи   підтвердили довіру до Ратушняка

22.10.2015 15:44 ПОЛІТИКА

Як ми повідомляли, за даними телефонного опи­тування близько 500 уж­городців беззаперечним лідером перегонів є Сергій Ратушняк, який набрав понад 23 % голосів, випередивши найближчого конкурента Богдана Андріїва на 9 %.


Цього тижня Карпатський інститут соціології надіслав свої дані дослідже­ння. Цифри фактично підтвердилися.

Серед кандидатів у мери Ужгорода лідирує Сергій Ра­тушняк, за якого готові віддати свій голос 21,8 % ужгородців. А от на друге місце вийшов провладний кандидат Михайло Качур, у якого 13,2 %. Приблизно однаково ужгородці довіряють Богданові Андріїву та Володимирові Чубірку, в яких по 9 %. Інші кандидати не набирають і по 5 % голосів.

Лідерство Ратушняка ціл­ком закономірне. Ужгород­цям уже набридло жити у бруді, їздити у старих «маршрутках», ходити по розбитих тротуарах. Місто потребує сильного мера, який довів свою ефективність конкретними справами.

У свою чергу, серед партій, яким довіряють ужгородці, немає явного лідера. Майже однакову кількість голосів від 11 до 13 % мають «Солідарність», «Батьківщина», «Громадянська позиція». Трошки менше 9 % у «Самопомочі». На межі проходження 5%-ного бар’єра «Відродження», Радикальна партія, Опозиційний блок та «Єдиний центр». Інші партії набирають менше трьох відсотків.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат