Закарпатським прикордонникам вручили бойові прапори   та ключі від квартир

Ольга Брайляк, ProZak.info. Фото Я. Немеша 22.10.2015 15:41 ПОДІЇ

20 жовтня на території Чопського прикордонного загону відбулися дві важливі події: освячення нових бойових прапорів та отримання сім’ями чопських прикордонників нових квартир. Бойові прапори одержали військовослужбовці Чопського та Мукачівського прикордонних загонів. 900 із них брали участь у виконанні завдань антитерористичної операції на сході, більше тридцяти   відзначені вищими державними нагородами, з яких троє — посмертно.


Для військовослужбовців бойові прапори мають особливе значення та цінність, адже в історії всіх військових формувань, коли було втрачено бойовий прапор, військову частину розформовували. Тому для кожного військового берегти бойовий прапор — справа честі.

Того ж дня відбулося вручення ордерів на квартири, які отримали 40 прикордонників Чопського загону Західного регіонального управління, 7 з яких є учасниками АТО. Одну з цих квартир, яку надали вдові одного з загиблих прикордонників, навідали губернатор Геннадій Москаль і голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко.

Всі квартири обладнані індивідуальним опаленням, гарячим та холодним водопостачанням, газовими побутовими плитами та іншим побутовим приладдям. Цьогоріч держбюджетом на будівництво житла Держприкордонслужбі передбачені кошти в обсязі 60 мільйонів гривень, за які здійснюється будівництво та реконструкція 15 житлових об’єктів.

Що стосується загальної вартості сорока чопських квартир, то вона складає 12,5 мільйона гривень, а ця квартирна секція є останньою з трьох, що були на черзі будівництва 75-квартирного житлового будинку в Чопі. Ключі від квартир вручили також ветеранам прикордонної служби.

Ольга Брайляк, ProZak.info. Фото Я. Немеша

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат