Справжнє обличчя Горвата

Іван Ремітський 22.10.2015 15:25 ПОЛІТИКА

Я подивився в Інтернеті той відеоролик, у якому нардеп від Ужгорода, король «Дастора» кидається мало не з матюками на активістів і щось бовкоче. Нарешті всі побачили справжнє обличчя цього депутата.


Коли була ще минула виборча кампанія до Верховної Ради, то я розповідав про Горвата своїм друзям та знайомим, що це за людина, але всі наче зазомбовані велися на рекламу цього кандидата. Тепер усі бачать, що це неадекват, який майже постійно обкурений. Що доброго він зробив для Ужгорода зі свого перебування в парламенті? Він тільки протирає штани.

Щось теревенить про погані дороги, але навіть не спромігся спитати урядовців, чому Закарпатська область стала єдиною прикордонною областю України, якій не дозволили брати частину коштів від митних зборів на ремонт доріг.

Я дивуюся, невже ніхто тоді, коли обирали Горвата, не запитав, яким чином було побудовано «Дастор»? Адже не секрет, що ця земельна ділянка була виділена для будівництва дитячого спортивного комплексу з басейном. Під нашого великого «плавця» Лівінського. Але той разом із Горватом просто загнали ділянку під комерційну структуру в Києві за хороші мільйони, а Горват ще й відчепив шмат власності торгового центру.

І тепер воно ще й рот роззявляє на громадських активістів, захищаючи Качура-кандидата. Ганьба!

Іван Ремітський

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат