Балоги тягнуть у депутати братів, сватів, тестя й іншу братію!

admin 22.10.2015 11:33 ПОЛІТИКА

Дідик за бабку, бабка за внучку, внучка за Жучку, Жучка за мачку: Серед кандидатів у ради різного рівня від “Єдиного центру” йде немов циганський табір на переселення ціла купа родичів з клану Балог.


Так, у Мукачівську райраду балотуються Анжела Гелетей. Жіночка із середньою освітою й безробітна, але має одну незаперечну перевагу — є свахою В.Балоги (матір'ю дружини його сина Андрія).
У цю ж раду також іде Іван Михайло (друге — це прізвище, а не ім'я), теперішній голова Мукачівської райради. Свою посаду він заслужив тим, що є тестем Павла Балоги.
Петьовка також представлений серед кандидатів у Мукачівську райраду. Правда, не Василь (той, що нардеп), а Володимир. Це двоюрідний брат Василя і троюрідний — Балог.
Ще один родич цього клану — Михайло Ільницький, який також іде в Мукачівську райраду.
Нагадуємо, що крім названих людей у ради різного рівня від "ЄЦу" йдуть аж четверо Балог, представників одної родини. Вони будуть фігурувати в семи різних бюлетенях.
Нардеп Віктор Балога йде першим у списку "Єдиного центру" в обласну раду.
Його рідний брат, також нардеп, Іван Балога, балотується в обласну раду по 14-му округу (Іршавський район) і паралельно йде першим у списку "ЄЦу" в Мукачівську районну раду.
Дружина Віктора Балоги Оксана Балога балотується від "ЄЦу" в обласну раду по 17-му округу (також Іршавський район) і паралельно є першою в списку від "ЄЦу" в Іршавську райраду.
А син Віктора та Оксани Балог Андрій Балога балотується від "ЄЦу" на мера Мукачева і паралельно є першим у списку від цього ж "ЄЦу" в Мукачівську міську раду.
Недарма "Єдиний центр" називають сімейною партією Балог, із якої сміється вся Україна.


http://karpatpost.com/content-3401.html

admin

Коментарі :


23.10.2015 18:48 хімік

клан Балоги-це яскравий приклад козаностри і дона карлеоне, сицілійської зухвалої мафії. Не хочу щоб мої діти жили у цьому омуті чортів, не хочу щоб мої діти були рабами у тупих і не далеких родичів балогів,   файти торгашів, спекулянтів, їх безлічі родичів, від яких вивертає усе нутро.Це як отрута борщівник, скільки його не викорінюй, а він все рівно зявляється і зявляється.Науковці ще не винайшли такого хіміката, щоб той борщівник знищити навіки.


22.10.2015 11:41 ФФ

а ці клоуни більш нич не знавуть робити, крім штани протирати у владі


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат