Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.10.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 21 жовтня. Нехай день розпочинається з приємного кавування й розмов з близькими людьми. Цінуйте тих, хто поруч, приділяйте їм достатньо часу. Для успіху вкрай важлива підтримка людей, які для вас дорогі. Гарної середи і смачної кави!

Цитата дня:   У житті немає нічого складного. Це ми складні. Життя - проста штука, і в ній чим простіше, тим правильніше.

Оскар Уайльд


Погода   21 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі часом дощ, в горах подекуди з мокрим снігом, вдень місцями короткочасний дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, в горах подекуди 0-2° морозу, вдень 6-11°, в горах місцями 1-4° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 9-11° тепла.


ІМЕНИНИ     21 жовтня -Таісія, Юлія, Юліан. 22 жовтня – Михайло, Петро, Яків.




Цей день в історії

1520 — Фернан Магеллан відкрив і пройшов протоку між Атлантичним і Тихим океанами, названу згодом його іменем.
1596 — укладена Брестська унія, відповідно до якої єпископи руської церкви на польських територіях визнали над собою владу папи.
1665 — українські козаки на чолі з гетьманом І.Брюховецьким підписали Московські статті, за якими визначалися взаємини козаків з Росією.
1805 — Трафальгарський бій, в якому англійський флот під командуванням адмірала Нельсона розгромив франко-іспанський флот. Адмірал загинув. Втрати союзників — 28 тис. чоловік.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород
До 24 жовтня — мандрівний фестиваль документального кіно про права людини “DOCUDAYS UA”.

«Доміон»
До 21 жовтня — “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 15.50, 19.40.
Допрем’єрні покази: “Монстри на канікулах”, 3D. Поч. о 12.10, 18.00. “Марсіанин”, 3D. Поч. о 21.50. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 13.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 21 жовтня —   “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.45, 18.30. “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. о 10.00, 12.10, 20.00. “Декамерон”. Поч. о 10.00, 21.55. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. об 11.40, 18.00. “Легенда”. Поч. об 11.50, 15.45, 19.55. “Загублене місто”. Поч. о 14.00. “Круті яйця”, 3DX. Поч. о 14.25. “Марсіанин”, CineMAX 3D. Поч. о 15.30, 22.00. “Еверест”, 3DХ. Поч. о 16.15. “Статеве виховання”. Поч. о 18.10. “Багряний пік”. Поч. о 20.10. “Кохання”, 3D. Поч. о 22.10.

«Перемога»
До 21 жовтня —   “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.10, 15.00, 19.20. “Марсіанин”. Поч. о 12.30, 21.40. “Пен: Подорож у Нетландію”. Поч. о 17.20.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні зірки закликають вас до прояву гнучкості, дипломатичності у стосунках з оточуючими. Спілкування з друзями може стати джерелом замкнутості, недовіри. Ви будете відчувати наростання власну вразливість, неможливості відчувати себе вільними і незалежними.
Телець Сьогодні Вам належить дратувати своєю поведінкою близьких родичі. Ви навряд утримайтеся від конфлікту. У теж час не вдасться рівно прожити цей день. Молодші члени сім'ї дадуть привід для хвилювань. Вимогливість, прискіпливість може налаштувати проти вас близьких.
Близнюки   Вас можливо запросять в гості. Не виключений прийом гостей і у себе вдома. Це буде клопітно, але й підніме настрій. Не виключено отримання невеликого подарунка від дами. Старий знайомий повідомить вам разючу новина. Чекають великі витрати.
Рак. Вам належить з недовірою сприймати точку зору близької людини. Вищий ступінь іронії буде присутній у ваших оцінках по відношенню до оточуючих. Разом з тим ви будете інтуїтивно очікувати похвали з боку друзів і знайомих.
Лев   Сьогодні ви повинні з особливою увагою поставитися до успіхам та досягненням ваших друзів або союзників. Обдумуючи чужі перспективи, ви самі здатні знайти нові рішення власних проблем. Ви не можете припустити, що хтось здатний виявитися більш далекоглядним і удачливим. Можливі короткі поїздки з певною метою. Сприятливими стануть дії, спрямовані на продовження або завершення давно розпочатих справ.
Діва Сьогодні з'явитися бажання спілкуватися. Це стане поворотним моментом у діях назустріч відомому вам особі. Вам також слудует приділити побільше уваги роботі. Відносно колег - вам доведеться трохи охолонути від колишніх емоцій, вплив яких гнітило вас останнім часом.
Терези Сьогодні буде дуже активний, насичений справами і розмовами день. Актуальними стануть розподіл доходів, сплата податків і мит. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими. Вдалий день для людей творчих професій.
Скорпіон Вам слід ретельно приховувати свої думки від оточуючих. І це буде виправданим, оскільки майже завжди вони продиктовані емоціями. Негативне ставлення до комусь із навколишніх зросте настільки, що ви не в змозі володіти собою. Нерідко ваші слова будуть носити надмірний критичний характер.
Стрілець Сьогодні відпочинок в компанії родичів або друзів буде зведений до уточнення якихось зобов'язань, які безповоротно будуть покладені в тому числі і на вас. Якщо ви вирішите подорожувати, то це принесе вам невелику вигоду, а й значну втому. Іноді вам будуть здаватися дивними ваші вчинки і контакти.
Козеріг Сьогодні значна подія очікує Вас на роботі. Можливі значні зміни в колі колег, в умовах професійної діяльності. Вас приваблюють перспективи нової спрямованості, нерідко пов'язані з поїздками або далекими відстанями. Ви повинні уважно поставитися до відносин з сестрами або братами.
Водолій.   Ви будете не повинні розділяти оточуючих за ступенем складності спілкування. Часто вам будуть цікаві ті, з ким ви насилу знаходите спільну мову. Ви будете прагнути до оновлення, до незнайомих формам вираження своїх емоцій і намірів. Складний час для стійких тенденцій. Обачність необхідна у вживанні спиртного.
Риби Сьогодні у вас буде запекла суперечка, емоційне обговорення найближчих перспектив у вузькому колі. Попереду маячить можливість поїздки або переїзду. Побутова сторона життя також здивує вас несподіваною знахідкою втраченої речі.

Усміхніться на початку нового дня!   :)


Якщо холодильник порожній, то він все одно набирає два-три перегляди в день, якщо не більше.


- Як справи?
- Вчора урочисто придбав напівавтоматичний ідентифікатор-розподільник шкарпеток по парам.
- Що ?!
- Що-що ... Одружився.


Учитель ОБЖ підпалив школу і уважно дивився,
хто з учнів не прочитав восьмий параграф.

Funny Music Moments

Funny Music MomentsHit the SHARE button if you laughed :)

Posted by Marcus Johns on 18 октября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат