Надзвичайщина під час концерту «Солідарності» в ТРЦ «Токіо» в Ужгороді

admin 20.10.2015 11:14 ПОДІЇ

Як ми вже інформували вчора в Ужгороді біля торгового центру «Токіо», де проходив агітаційний концерт, ініційований БПП «Солідарністю», трапилася пожежа, внаслідок якої постраждав юнак.


А потерпілих могло ж бути набагато більше, адже навіть всупереч тому що з торгового центру почалася евакуація людей, концерт продовжувався, а його очільники «Солідарності» в Закарпатській області, в бажанні дешевого самопіару, брехали і запевняли ужгородців, що це все провокація(!), яка "не варта уваги". На щастя, на місце надзвичайної ситуації вчасно прибули рятувальники. За словами ж ведучого ганебного політичного шоу, їх викликали "несвідомі громадяни".

Пожежники ж на щастя встигли вчасно: ліквідували загорання і евакуювали понад дві сотні людей. За інформацією Закарпатського УДСНС, офіційна версія таки пожежа, внаслідок якої постраждав 18-річний ужгородець. Повідомлення ж про загорання надійшло до рятувальників о 18:58.

Робоча версія цієї надзвичаqної ситуації — замикання   трапилося десь у межах взуттєвого магазину Kari через перенавантаження електромережі внаслідок непрофесійного підключення концертного обладнання.

http://region.uz.ua/?p=72376

admin

Коментарі :


20.10.2015 11:32 Іван

Ці суки підуть і по головах


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат