"ЧистоНьюс": Відкрилася таємниця передвиборчої кампанії пана Чубірко

admin 19.10.2015 20:36 ПОДІЇ

Філологи вже другий тиждень ламають собі голови над загадкою гасла, висунутого на місцеві вибори головою Закарпатської облради паном Чубірко (на фото)

І ось таємниця відкрита, секретний код зламано — наш герой не любить Ужгород.

Виявляється, чубіркову фразу "Змінити рідне місто на краще" слід читати не як таку, яка відповідала би на питання "що мені з цим місто зробити", а як таку, що відповідає на питання "на яке інше місто мені його змінити".

Себто, відповідаючи на власне запитання, сформульоване на вуличній рекламі, пану Чубірці, належить відповідати так: "змінити рідне місто (себто Ужгород) на якесь КРАЩЕ місто".

Що ж, як кажуть, губа не дура. Напевно, і Париж, і Відень, і Лозанна з Ніццою багато кому з нинішніх чиновників, яким вже приїлися потрепані владні стільці у провінції (а гроші вже дозволяють поліпшити життєві стандарти), підійшли би якнайкраще. А один з них взяв і проговорився.
 
Короче кажучи, із Чубірком стався форменний ляпсус, над яким весело пореготала вся країна, переглядаючи понеділковим вечером на 1+1 програму "ЧистоНьюс".

І що ж тепер з ними робити, з цими клятими казусами рекламних гасел, об які розбиваються міфи про інтелект їхніх носїів? Ну, машлики вони носити нібито вже навчилися, а ось здібність слово молвити поки не дається.

Втім, схоже, що не лише для пана Чубірки його власний ребус виявився не по зубах, адже і він самий, і всі його поважні   (а деякі навіть із краватками та високими науковими званнями) доброзичливці анітрохи не помітили провальну двозначність сказаного і не підказали улюбленому кандидатові, ЩО і ЯК належить обіцяти перед виборами.
Та, може, вони теж посміялися над ним цілком свідомо?

Втім, слово не горобець, тож і вийшло все по Фрейду. А тепер, неборе, викручуйся, доказуй уважному до слова електорату, що мав на увазі. І скажи нарешті, куди від нас їдеш і де є краще, ніж в Ужгороді?


За матеріалами "ЧистоНьюс"
від 19 жовтня 2015 року, ТРК 1+1.  

admin

Коментарі :


20.10.2015 00:16 West-кеч

Ну навіщо ж так...? Хоча семантика - річ уперта...


19.10.2015 23:52 Чек-east

ну тупой!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат