Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 20 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі, цінуйте приємні дрібниці, які оточують вас. Маленьке горнятко міцної ранкової кави обов’язково подарує вам приємні хвилини на початку нового дня. Затишку вам і тепла вранці, а також вдалого дня!

Цитата дня:   І навіть не смій думати, що ти можеш не витримати.

Ернест Хемінгуей.


Погода   20 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощі, вдень місцями сильні. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 9-14°, в горах місцями вночі 2-4°, вдень 3-8° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощі. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 11-13° тепла.


ІМЕНИНИ     20 жовтня – Аделіна, Аліна, Марк, Сергій, Юліан.



Сьогодні також:

  ООН: Міжнародний день авіадиспетчера
  ООН: Міжнародний день кухаря
•   Україна: Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози



Цей день в історії

1918 — Польські делегати Львівської міської ради проголосили про приєднання міста Lvuv до Польщі.
1924 — у Харкові відкрито першу в Україні радіостанцію.
1929 — ЦК ВКП(б) офіційно проголосив суцільну колективізацію.
1930 — Розстріляний більшовиками генерал-хорунжий Юрій Тютюнник.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
Ужгород
До 24 жовтня — мандрівний фестиваль документального кіно про права людини “DOCUDAYS UA”.

«Доміон»
До 21 жовтня — “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 15.50, 19.40.
Допрем’єрні покази: “Монстри на канікулах”, 3D. Поч. о 12.10, 18.00. “Марсіанин”, 3D. Поч. о 21.50. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 13.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 21 жовтня —   “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.45, 18.30. “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. о 10.00, 12.10, 20.00. “Декамерон”. Поч. о 10.00, 21.55. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. об 11.40, 18.00. “Легенда”. Поч. об 11.50, 15.45, 19.55. “Загублене місто”. Поч. о 14.00. “Круті яйця”, 3DX. Поч. о 14.25. “Марсіанин”, CineMAX 3D. Поч. о 15.30, 22.00. “Еверест”, 3DХ. Поч. о 16.15. “Статеве виховання”. Поч. о 18.10. “Багряний пік”. Поч. о 20.10. “Кохання”, 3D. Поч. о 22.10.

«Перемога»
До 21 жовтня —   “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.10, 15.00, 19.20. “Марсіанин”. Поч. о 12.30, 21.40. “Пен: Подорож у Нетландію”. Поч. о 17.20.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні, будьте обережні. Хоча майже завжди ви будете налаштовані відмовляти людям, вбачаючи в їхніх намірах елемент корисливої зацікавленості. Відсутність щирості, відкритості може обтяжувати вас, як у діловому, так і в особистому житті. Підозрілість буде притаманна всім представникам цього знаку на протязі всього дня.
Телець Сьогодні Вам захочеться зберегти в деякій таємниці від оточуючих свої потаємні думки, плани. Не виключені напади невпевненості в собі, страху перед майбутнім. В особистому житті ситуація буде поліпшуватися. Відносини між подружжям вирівнюються. Вільні сімейні пари будуть сьогодні на порозі укладення шлюбу.
Близнюки   Ви сьогодні подолаєте якусь перешкоду, яке значно ускладнює ваше життя. Ступінь віддаленості від оточуючих буде стрімко зростати. Власне, ви завжди будете на людях, в потоці зобов'язань. Але у власному будинку не захочете бачити навіть свого кращого друга.
Рак. Ви будете перебувати в постійному русі, прагнучи встигнути усюди. Друзі будуть постійно біля вас, незалежно від ваших бажань. Попереду багато фізичних навантажень, але вони матимуть позитивне значення. В особистому житті почуття домінують над розумом.
Лев   Сьогодні, ви не повинні пропустити повз вуха чужих слів, уваги, якщо тільки вони спрямовані на вашу персону. З'явиться стимул для дій і спілкування. Нерідко це буде пов'язано з підвищеним інтересом до вас з боку осіб протилежної статі. Відсутність свободи в ситуації і обставин стає найголовнішою перешкодою на шляху до мети.
Діва Сьогодні будь-яка ініціатива приносить позитивні результати. Можлива довгоочікувана зустріч, спілкування в цікавому вас руслі. Намагайтеся уникати з'ясування стосунків, інакше можливі затяжні конфлікти, недовіра. Сьогоднішній день сприятливий для здійснення подорожей.
Терези Сьогодні, день буде особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже годині о одинадцяти Ваша внутрішня енергія почне вихлюпуватися назовні, але не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін.
Скорпіон Сьогодні існує можливість помилок, неточностей. Важливе значення в цей день будуть мати цифри і дати. Нерідко це стосуватиметься матеріальних, грошових проблем. Особисте життя буде кілька тривожити вас. Поведінка партнера набуває потенційну загадковість.
Стрілець Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш щасливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знають правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. У цей день можливо невелику винагороду з боку відомої особи за колись надану послугу.
Козеріг Ви будете грунтовні і послідовні у вираженні своєї думки, у відстоюванні власних переконань. Ваш день буде наповненим, занадто активним. Майже завжди будете сподіватися на брак часу. Але вам належить брати участь у відпочинку, зустрічах і розмовах з друзями, сусідами.
Водолій.   Сьогодні зірки застерігають вас від помилок у висловлюваннях, особливо публічного характеру. Вам не слід розраховувати на допомогу відомих компаньйонів. Нове співробітництво більш вдало. Небезпеку можуть представляти дії, пов'язані зі зміною зовнішнього вигляду (нанесення татуювань, сонячні ванни, словом, будь-який вплив на шкіру).
Риби Для Вас сьогодні можливо участь у змаганнях, творчих змаганнях. Ви залишитеся задоволені. Незважаючи на гадану пасивність у розвитку відносин, вас чекають зміни, вихід на новий рівень особистісного розвитку. Зірки сприяють наполегливим натурам.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Як завжди, збираєш на Ламборджині і айфон, а потім не стримався і купив собі кока-колу і снікерс...


Загадайте двозначне число від 40 до 80. Помножте на 3. Відніміть 11. Додайте 17,розділіть на 2 і закрийте очі. Темно, правда?


"Щоб до 22:00 був вдома" - сказали мені батьки.
Сидів вдома, чекав 22:00, а після 22 пішов...

One for all the dad's out there!!! Marc (from ZOO Weekly)

Posted by The Virgin Morning Show on 24 августа 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат