Пісня про павуків у банці: "Ланьо і Балога вони, якщо чесно, — не пара, не пара, не пара"

admin 19.10.2015 13:15 ДОЗВІЛЛЯ

Від нашого стола — вашому столу: Фейсбук нардепа Ланьо надіслав палкий передвиборчий привіт нардепу Балозі, який очолює сумнозвісний сімейний мультиклан на західних рубежах держави. Отже...

Ланьо: "Дивився вчора ввечері шоу "Шустер LIVE". Особливо сподобався виступ одеського губернатора Саакашвілі. Він звичайно особистість неоднозначна, але іноді дуже цікаві речі говорить. Особливо мені подобається його "політика" по боротьбі з місцевими "царьками". Це на мій погляд чи не найактуальніша зараз тема для Закарпатського регіону. Одразу мені згадався 1998 рік, коли наш, тоді ще лише "маладий і перспективний", "царьок" аж із штанів вистрибував, так хотів стати мером... Який вже тоді мав далекосяжні плани, які він і став втілювати всівшись в крісло міського очільника.
І почалося: від сиріт(!) відібрали інтернат, на території якого Балога збудував собі будинок. Було "розбазарено" левову частку комунального майна міста, а згодом і всієї області.
Мукачівський аеродром, амфітеатр, Палац Ковнера, військові частини на вул. Берегівській і вул. Чехова, приватизовані ЖРЕПИ, земельна ділянка яку забрали від УТОСУ і продали для розміщення будівельного гіпермаркету "Епіцентр"(жодна копійка з цієї «оборудки» не потрапила до бюджету), та й взагалі, кожен клаптик землі який мав хоч якусь комерційну цінність був проданий без урахувань думки і потреб мешканців міста. Думаю пану президенту варто призначити очільником області такого "бійця" як М. Саакашвілі. Лише радикальними заходами можна зламати неофеодальну систему, яка наче ракова пухлина з'їдає залишки державності. Лише реальна боротьба з особами, які вже настільки уяснили себе "королями", що вже навіть своїх дітей бачать мерами і депутатами. Хочу звернутися до всіх людей, не лише в Мукачеві, а й усіх містах і селах Закарпаття, поставтесь до свого вибору відповідально, бо такими темпами з біл-бордів нас скоро "вітатимуть" вже онуки сьогоднішніх "царів життя"."

Фейсбук, Михайло Ланьо

*Отже, чекаємо на рикошет від вже не дуже "маладого" царька. Якщо йому, звісно, є що повісти у своє виправдання.

admin

Коментарі :


19.10.2015 18:55 район

а ко тому Ланьови писав текст на ФБ? Він хоть має 10 класів?


19.10.2015 13:31 гравець

Робимо ставки! Хто кого.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат