Ужгородці нагадують про недавнє «світле» минуле кандидата-чорнушника Волошина

admin 18.10.2015 02:03 РАТУША

На проспекті Свободи та ще на багатьох вулицях в Ужгороді поширюють та розклеюють листівки, які коротко формулюють, ким є один із кандидатів на вибори в Ужгороді Іван Волошин.


Люди на своїх балконах та площинах, до котрих важко дотягнутися, розміщують фото Волошина із «уточненням»: «Народний аферист від «Народного фронту».
В Ужгороді добре відомо, що в «кар’єрі» кандидата в депутати чимало скандалів і   цинічний кримінал. Не краще й із політичною «біографією», яку скоріше можна назвати «географією». Тільки в рамках нинішнього депутатського скликання Волошин тричі змінив шапку: обирався як «істинний» ЄЦівець, торік зробився сірим кардиналом «Народного фронту», а як побачив, що прем’єрська політсила зовсім «пролітає» на місцевих виборах, то прикупив собі кишенькову партію з модним словом у назві. Екс-мер Ужгорода Ужгорода Сергій Ратушняк на Фейсбук повідомив, що «інвестиції», аби дорватися до влади, обійшлися в 30 тисяч улюблених Волошином «зелених».
Ще навесні відсторонений практично від усіх повноважень і нічим не зайнятий Волошин наплодив сайтів, які за якість розміщуваних там матеріалів стосовно всіх кандидатів у будь-які ради   називають «мочилово» і поночі розносить аж три газети такої самої якості, спрямування і призначення. Звичайно, ніяким дотриманням законодавчих норм про вихідні дані чи, тим більше, етикою там і не пахне, а ще –   клонував навіть кілька відомих, авторитетних крайових видань і… столичне телебачення!
Опис перманентних досягнень кандидата чималий, отож ужгородці виклали коротко: «Народний аферист від «Народного фронту».

http://7dniv.info/publications/65212

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат