Качур ззовні і Качур всередині — це два різних Качура?

admin 18.10.2015 13:07 ПОДІЇ

Алілуйя! Качур побритвався! Стоп... А може це не він??? Он у Вови Пуцькіна аж 15 двійників. У Марії Петрівни — теж парочку, судячи з різних вуличних носіїв її подеколи гарного, інколи файного, а десь — геть прекрасного обліку.

Хто може підрахувати, у скільки бабла Качуру обійшлося гоління? Скажете, сам поголився вдома задармо? Скажете, сходив до цірюльника по ціні парикмахерської? А чи врахували ви, скільки бабла викинуто просто на вулиці нашого міста, аби його свіжпоголене обличчя або, як кажуть брати-словаки, його "черству твар" оприлюднити на гектарах рекламних площ під брендом "Час нового мера"? Або іншими словами — "мера на час".
Порахуйте, у що місту обійшлися його віднині гладеньки щоки. Вам це точно не спо-до-ба-єть-ся.
І потім, а якщо народ скаже Мішкові, аби пофарбив волосся на копоні??? Він що і це зробить?! Який же він тоді   дисциплінований щодо електорату Кандидат виходить!! Це просто Кандидатище!! Ну, а на столі станцювати слабо?!

*До речі, версію про двійників підтверджують білборди, де Москаль тисне руку якомусь нібито Качуру, але геть небритому і неголеному! Скажете, совпаденіє? Не думаву...

Internat

admin

Коментарі :


18.10.2015 15:30 Глядач

Його побрили політтехнологи


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат