ЄЦ тягне в депутати хабарників, дебоширів і контрабандистів - 2

admin 18.10.2015 10:14 ПОДІЇ

Продовжуємо аналізувати кандидатів у депутати різних рівнів від “Єдиного центру”. Ось іще кілька персон, які красномовно характеризують цю політичну силу з її “правильними” лозунгами.

Петрушко Валентин Валентинович 1972 р.н. Кандидат у депутати від "Єдиного центру" в Хустську райраду (виборчий округ №2). 19 липня 2012 року, будучи заступником голови селищної ради смт Вишково, В.Петрушко вимагав і отримав від приватного підприємця хабар у розмірі 3 тис. грн. за укладання угоди на розміщення розважального 3D-атракціону на території селища. В.Петрушку взяли на гарячому, порушено карну справу за статтею   хабарництво (ст. 368 ч.1) ККУ.

Йовдій Василь Михайлович, 1968 р.н., кандидат у депутати від "Єдиного центру" в Тячівську райраду
(номер 1 у списку, лідер Тячівського “Єдиного центру”). У серпні 2014 року, перебуваючи на посаді сільського голови с.Нижня Апша Тячівського району, В.Йовдій прямо в своєму кабінеті жорстоко побив 58-річного пенсіонера. Пенсіонер звернувся до лікарів і в міліцію, але справу вдалося замнути, оскільки при владі тоді знаходилися представники ЄЦу.

Бедевельська Ольга Василівна, 1965 р.н. кандидат у депутати від "Єдиного центру" в Тячівську райраду (виборчий округ №4). 15 червня 2011 році в ході проведення співробітниками міліції профілактичної операції "Мак" у мешканки села Т.Лази О.Бедевельської вилучено 290 стебел рослин сильнодіючого маку з окремими корінцями кожне, обкопаних. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 310 ч.1.  

Думнич Андрій Андрійович, 1971 р.н. кандидат у депутати від "Єдиного центру" в Тячівську райраду
(виборчий округ №16). 20 травня 2014 року А.Думнич у смт Дубове на автомобілі марки "Камаз" перевозив 36 метрів куб. деревини. При перевірці встановлено відсутність необхідних документів на деревину.

Покорба Юрій Васильович, 1979 р.н. кандидат у депутати від "Єдиного центру" в Тячівську райраду
(виборчий округ №39). Займається сигаретною контрабандою в Румунію. Крім того, 27 травня 2013 року Ю.Покорба у смт Солотвино біля кафе "Статус" спільно із своїми знайомими жорстоко побив двох жителів Тячівського району, яких госпіталізували до реанімаційного та травматологічного відділень Тячівської районної лікарні. За даним фактом порушено кримінальну справу.

Нагадаємо також, що в обласну раду від Мукачівського району “єдиний центр” тягне неодноразово судимого кримінального авторитета Володимира Паульо (Чалого), котрий у 2004 році зривав підрахунок голосів на сумнозвісних мукачівських виборах, був задіяний в “Ужгородському Беслані”, бив і розганяв студентів-агітаторів у Свалявському районі. Стільки одіозних персон, як у списках “Єдиного центру”, не мають усі інші представлені в області партії разом узяті.

admin

Коментарі :


19.10.2015 20:13 останні пісня вожака шакала

Банда злодіїв і нвігласів. Син Андрій, судячи із його зустрічей з мешканцями міста по районах, впевнене   і пихате дитя батька, який стільки наробив зла і біди у Мукачеві за роки його панування, що мабуть ніхто із владних чиновників попередників таких безчинств і соціалного зла не робив, які би партії не були до нього.Балога -це ракова пухлина на тілі мукачівців, яка роками зїдає їх потенціал, гідність, оббирає, обманює, а за пограбунок їх податків мова і не іде.Що цікаво, що приходить на зустрічі в колективи, які є підневільні його батькові Віктору, це усі без винятку державні установи освіти, медицини, соціальна сфера. Працівники цих закладів працюють і живуть в постійному страху від гніву балоги і його ставлеників-керівників, які залякують сміливців звільненням, скороченням тощо. Він приходить на зустрічі із своїми "однодумцями, по партії, начебто молодих облич, невідомих, але котрі на копійку для громади не зробили корисного, конкретних справ для людей не зробили, один дешевий низькопробний піар, притаманний балогівцям, парітї ЄЦ-«най впливової» партії, яка несе «щастя» народу… Більшість кандидатів з сумнівною репутацією, скомпроментованих, зрадників, продажних і людей без авторитету, а ті які хоч трохи мають совісті, не по своїй волі опинилися у команді балоги. Як можна іти на вибори і обіцяти народу вс те, що ці кандидати і теперішні депутати не зробили до цього часу, маючи можливість, вони були зобовязані робити для містян ті покращення,на які   Андрій Балога акцентує і звинувачує у всіх бідах київську владу.Його батько усі роки наживався, крав, відбирав у конкурентів, у людей цинічно і нагло, що головне все законним шляхом! Ідуть ті, які крали роками, обманювали і принижували людей, гнобили мукачівців.Андрій іде з лозунгом- кінець близько, але ти врятуєшься, якщо... проголосуєш за ЄЦ.
Рятуватися треба вам бандити із ЄЦ! Скажіть чи є хтось такий із кандидатів чи команда, котра може здолати це горе,яке впало на долю мукачівців?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат