Волонтери обурені безсоромним самопіаром кандидата "на нашу голову" Чубірки на жертвах АТО

admin 17.10.2015 19:51 ПОДІЇ

Волонтери обурені безсоромним самопіаром ЄЦівських чиновників, втім, пригадують вони, Чубірко та Губаль кинули в біді, в межах Дебальцівського котла в лютому місяці, сотні закарпатських, і не тільки, вояків.


Волонтер Власта Негря повідомила, що кандидат на посаду міського голови Володимир Чубірко, який, нагадаємо, поки займає посаду обласної ради Закарпаття, а наразі самовисунувся на посаду міського голови Ужгорода, вчора пропіарився на бійцях АТО. Втім, підкреслила вона, коли нашим військовим була необхідна термінова допомога, він не поспішив допомогти.

Мова йде про ситуацію, коли бійці опинилися під обстрілами, в межах «Дебальцівського котла». Вони благали про допомогу, втім, так її і не дочекалися. Життєвоважлимими для сотень бійців тоді, повідомила волонтерка, була деяка техніка (прилади нічного бачення, тепловізори та рації), яку волонтери не були спроможні купити за власні кошти.   Тоді вони звернулися до голови облради Чубірка з проханням допомогти, але той проігнорував повідомлення, більше того — навіть не відповів на нього. Інший член Балогівської компанії Василь Губаль, який на той час ще був головою ОДА Закарпаття, відписав від ОДА, що всі ці витрати повинні фінансуватися із державного бюджету. Багато бійців полягло у тому «котлі» в результаті   — згадала волонтерка.

«Мені особисто було бридко дивитися, як вчора той же голова обласної ради, котрий полінувався навіть відповісти на лист із проханням допомоги, а потім публічно відбріхувався, що ніякого повідомлення взагалі не бачив, агітував перед бійцями АТО та «клеїв» із себе великого захисника та друга всіх військових. Невже пам’ять у політиків настільки коротка? Не так давно вони наплювали на цих же хлопців. На їхні життя. А зараз ці бійці раптом стали неймовірно потрібними, важливими і дорогими. Вибори таки творять дива», — обурено повідомила Власта Негря.

Нагадаємо: вчора на урочистостях з нагоди Дня захисника України керманич Чубірко з іншими «кандидатами» навідався до казарм та в розташування, де наобіцяв військовим ледь не манни небесної одразу, як за них проголосують.

«А про те, як ще недавно ті ж бійці волали про допомогу із передової і не були почуті, ці політики якось дуже швидко забули», — підкреслила обурено волонтерка Власта Негря.

http://region.uz.ua/?p=72194

admin

Коментарі :


17.10.2015 19:58 ДАІ

А лисий продає довідки!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат