Сергій Ратушняк: Не продавайтеся і не обирайте криміналітет до влади!

16.10.2015 19:13 ПОЛІТИКА

Хочу нагадати шановним закарпатцям і ужгородцям, як Вас по всьому краю безсовісно і безкарно грабувала банда СДПУ(о) в 1995—2000 роках.


Крім міста Ужгорода і частини Ужгородського району, всі інші населені пункти Закарпаття не бачили роками живих грошей. Гроші з бюджетів усіх рівнів ішли на рахунки фірм «Барва» братків Балог, а Вам видавалися зіпсовані, гнилі й плісняві продукти по 200—500 % від собівартості.

Також Вам продавали гуманітарну допомогу з усього світу, що надійшла у зв'язку з великою бідою — паводком.

Смак до таких «смачних» і швидких мільйонів привів банду аж до Києва і узурпації влади у краї, де вони розкрадають бюджети від села до області.

Зараз ці банди йдуть на вибори під брендами «ЄЦ» та «Відродження». Списки наповнені холуями сім'ї Балог—Петьовки, галицьким ОЗУ «тітушок» братів Андріївих, бандитів, рекетирів, гвалтівників і вбивць. Це їхні кандидати на посади голови Ужгорода — Чубірко і Андріїв, у Мукачеві — син Балоги, що вже мав мандат облради шляхом підкупу і фальсифікації.

Думайте, йдучи на вибори, і пам'ятайте: безкарність породжує дедалі більше злочинів і дедалі більше жертв. Не обирайте криміналітет до влади. Це не дає жодного шансу на майбутнє для кожного з нас і наших дітей».

Всього найкращого!

Ваш Сергій Ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат