Ужгородці самі звинувачують   деяких кандидатів у мери

16.10.2015 18:51 ПОЛІТИКА

Виборча кампанія наближається до завершення і в Ужгороді кандидати в мери почали активно себе рекламувати.


Така реклама доходить до абсурду.   Наприклад, провладний кандидат Качур вивісив свій портрет на всю висоту найбільшого ужгородського будинку. Нескромність кандидата від влади ужгородці лише висміяли в соцмережах, натякаючи, що на гігантоманію страждають чоловіки з малим членом.

А один із закарпатських Ін­тернет-сайтів опублікував лист ужгородця Василя Федіва, який із гумором проаналізував реклам­ні слогани кандидатів у мери.

«Пройшовся містом і побачив, що деякі кандидати в мери активно почали рекламуватися з білбордів. Звичайно, рекламуються головним чином ті, хто має на це гроші. Але тому й цікаво було би проаналізувати, на що ж штаби кандидатів викидають ці кошти.

На мою думку, жоден із кандидатів не має креативних людей у штабах. Ну от, що означає слоган голови обласної ради Володимира Чубірка «Змінити рідне місто на краще»? На краще для кого? І як? І що заважало це робити зараз, керуючи фактично у всій області?

Це саме стосується і нинішнього секретаря Ужгородської міськради Богдана Андріїва, який каже з білбордів: «Порядність у владі — порядок у місті». Тобто, Андріїв сам зізнається, що він не порядний, бо він зараз при владі, а порядку в місті немає. Та й узагалі, хто би говорив про порядність. Це ж той самий Андріїв, який переметнувся від Балоги до Ледиди, а тепер ще й пішов під Ланя. Це той Андріїв, який опікувався Антимайданом, а нині нам говорить про порядність. Виходить, що з Андріївим у владі, за його ж логікою, місту нашому кінець.

Насмішив і провладний кандидат Михайло Качур. У його штабі поки що вистачило креативу на слоган «Я йду в мери!». Це таке, як «Я йду в баню!» або «Я йду в ресторан». Відповідно напрошується «Та йди ти, Мішку, хоч до біса», бо що очікувати ужгородцям від твоїх походів у баню, ресторан чи в мери, так і не зрозуміло.

Кандидат у мери Вікторія Слюсаренко також багато не вигадувала. На одних рекламних бордах вона пише: «Для людей, про людей!». Що саме для людей і що про людей, люди повинні здогадатися самі. А на інших Слюсаренко каже, що від успішного міста залежать успішні родини. Така от математика від бухгалтера. Тепер зрозуміло, чому в нас стільки розлучень і неблагополучних родин. Місто в нас таке занедбане.

А ще одна жінка-кандидат — податківець Ужгорода Марія Бадида — взагалі взяла собі армійську тематику для слогана: «Жінки бруду не бояться!». Танкісти можуть образитися, бо всім відомо, що це «Танки бруду не бояться». Ну, може, ще підійшов би цей слоган для ручної мийки «Кірхер», але до чого тут кандидат у мери міста?

Наразі хотілося побачити, чим здивує ужгородців нинішній мер, який знову захотів стати мером, Віктор Погорєлов. Його штабу найважче вигадати рекламний слоган, бо все, що він би не обіцяв, все міг зробити за останні роки мерської каденції».

Окрім того, резонансними є відеорозслідування журналіста Олега Подебрія. Олег оприлюднює компрометуючі факти про деяких кандидатів у списках партій та кандидатів у мери. Спочатку дісталося списку блоку Порошенка «Солідарність» у міськраду. У цей список затесався колишній міліціонер Богуславський і Подебрій оприлюднив ряд документів, які доводять, що цей кандидат далеко не «чистий».

А пізніше журналіст Подебрій на відео оприлюднив документи, які стосуються кандидата в мери Ужгорода Володимира Чубірка. Це кум Віктора Балоги і фактично остання надія балогівців якось прибрати Ужгород до своїх рук. Так от, Чубірко, який так піариться на допомозі бюджетним закладам, насправді як голова облради контролює бюджетні потоки і будь-які проекти, які реалізуються з державного бюджету, є лише годівницею для чубірок як відкати.

Олег Подебрій показав документи, як Чубіркові дісталися у власність приміщення колишніх залізничних кас на вулиці Толстого, 33. Спочатку були приватизовані на колишню дружину, а потім «подаровані» фактично самому собі. Що сталося з цими залізничними касами, всім відомо. Чубірко добудував тут кілька поверхів попри опір мешканців будинку.

Розповів Подебрій і про тяганину з гуртожитком на Богомольця і тільки через суд ужгородці зуміли відстояти в Чубірка своє право на проживання в цьому гуртожитку. Показав журналіст і документи про надання земельних ділянок чубіркам за заниженими цінами...

І ось зараз цей балогівський чиновник має намір очолити Ужгород. Навіть страшно уявити, що може статися з Ужгородом.

Ну і ще одна «кандидатська» скандальна історія. Цього разу з нинішнім секретарем Ужгородської міськради, галичанином Богданом Андріївим, який також захотів у мери. Його охоронці набили активістів руху «Досить!». Ужгородці з цього приводу в соцмережах пишуть, що будуть прикладати силу на силу. «Якщо ще раз Андріїв зі своїми «бичками» припреться в наш двір агітувати, то будемо його жорстко «місити», щоб знав, що не тільки його пси можуть кулаками махати. І взагалі, чому ще досі цей козачок-«регіонал» із Львівщини не відповів за підтримку «тітушок» Антимайдану?» — пишуть ужгородці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат