Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.10.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 16 жовтня. Нехай вам буде тепло і затишно на початку нового дня разом з горнятком улюбленої кави в руках і дорогими людьми поруч. Пам’ятайте, що світ навколо – такий, яким ми його хочемо бачити. Тож нехай у вашому сприйнятті буде якомога більше яскравих барв і незабутніх вражень. Гарної п’ятниці і феєричних вихідних!

Цитата дня:   Тому, хто любить життя, ніколи не вистачить слів, щоб його описати. Красу дня, чарівність ночі. Запаморочення від вина і від чуттєвих насолод. Скрипки ніжності, азарт роботи, здоров'я. Неймовірне щастя прокинутися вранці, маючи попереду цілий день, величезний день, повний радощів і турбот. І можна насолоджуватися ним, поки сон не скує тебе непорушністю до наступного ранку. Ніколи я не знайду слів, щоб віддячити небесам, або Богу, або моїй мамі за те, що я народився на цей світ, де все для мене.

© Франсуаза Саган

Погода   16 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями слабкий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 13-18°, в горах місцями вночі 4-6°, вдень 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише вранці слабкий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 16-18° тепла.


ІМЕНИНИ     16 жовтня – Денис, Іван, Петро, Павло, Рустік, Ядвіга



Сьогодні також:

•   ООН: Міжнародний день продовольства (ООН), з 1945.
•   ООН: Всесвітній день анестезіолога. У 1846 році в Бостоні стоматолог Томас Мортон перший успішно продемонстрував операцію під ефірним наркозом.
•   Україна: День працівників харчової промисловості
•   Франція: День читання
•   США: День Боса. Присилають шефу валентинки, в яких розповідають про дійсні відчуття до високого керівництва. Святкується в США з 1958.



Цей день в історії

1793 — Страта Марії-Антуанетти «вдови Капет», королеви Франції, дружини Людовика XVI і матері Людовика XVII.
1813 — Почалася «Битва народів» (тривала до 19 жовтня), в якій брали участь війська Франції, Рейнського союзу, Польщі, Австрії, Пруссії, Росії і Швеції; закінчилася нищівною поразкою армії Наполеона і його першим зреченням від престолу.
1853 — Розпочалася Кримська війна (1853–1856) між Росією та коаліцією Великої Британії, Франції, Туреччини, Сардинського королівства за панування над Східним Середземномор'ям


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
18 жовтня — ювілейний концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного хору з нагоди 70-річчя колективу. Поч. о 17.00.

Ужгород
До 24 жовтня — мандрівний фестиваль документального кіно про права людини “DOCUDAYS UA”.

Мукачево, збір біля ратуші
17 жовтня — “Велосвято #2”. Поч. о 13.00.

Ужгород, Боздоський парк
18 жовтня — шок-тест для собак “Ужгородські жахи”. Поч. о 13.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — безкоштовна відкрита екскурсія містом. Поч. о 14.00.

“Бавка”
18 жовтня — “Котик і Півник”. Поч. об 11.00 та 13.00.

«Доміон»
До 21 жовтня — “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 15.50, 19.40.
Допрем’єрні покази: “Монстри на канікулах”, 3D. Поч. о 12.10, 18.00. “Марсіанин”, 3D. Поч. о 21.50. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 13.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 21 жовтня —   “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.45, 18.30. “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. о 10.00, 12.10, 20.00. “Декамерон”. Поч. о 10.00, 21.55. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. об 11.40, 18.00. “Легенда”. Поч. об 11.50, 15.45, 19.55. “Загублене місто”. Поч. о 14.00. “Круті яйця”, 3DX. Поч. о 14.25. “Марсіанин”, CineMAX 3D. Поч. о 15.30, 22.00. “Еверест”, 3DХ. Поч. о 16.15. “Статеве виховання”. Поч. о 18.10. “Багряний пік”. Поч. о 20.10. “Кохання”, 3D. Поч. о 22.10.

«Перемога»
До 21 жовтня —   “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.10, 15.00, 19.20. “Марсіанин”. Поч. о 12.30, 21.40. “Пен: Подорож у Нетландію”. Поч. о 17.20.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка кераміки “Prima Terra”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
17 жовтня — “Громадський іспит” від Інституту міста Ужгорода. Поч. о 10.00.
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні тобі вдасться вирішити всі накопичені питання, які обмежували твої дії. Намагайся не реагувати на критику заздрісників і недоброзичливців. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Не варто впадати у відчай, краще відпусти ситуацію, і вона сама вирішиться. Увечері вирушай у клуб або на концерт, щоб зняти напругу.
Телець У першій половині дня тобі доведеться вирішувати складні питання, які гальмують хід поточних справ. Не варто розраховувати на обіцяну підтримку з боку керівника. Тобі доведеться звернутися по допомогу до своїх опонентів. У другій половині дня на тебе чекає зустріч з особою, яка допоможе вирішити фінансове питання. Увечері варто вирушити в цікаве місце і відверто поговорити з найкращою подругою.
Близнюки   Вранці можуть виникнути конфліктні ситуації по дорозі на роботу. Постарайся не перейматися і стримувати свої негативні емоції. Твої партнери порадують новими перспективними можливостями. Будь уважнішою під час розмови з керівником, твої вороги надали неправдиву інформацію. Вільний час варто присвятити догляду за будинком і вирішенню господарських питань.
Рак. У першій половині дня тобі слід зайнятися збором і аналізом інформації. Довіряй тільки статистиці і своєму професійному досвіду. Твої конкуренти діють незаконними способами, будь обережніше. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від старого знайомого. Використовуй особисті зв'язки для вирішення ділових питань.
Лев   Сьогодні тобі доведеться відстоювати свою точку зору і захищати власні інтереси. Використовуй усі способи, щоб переконати керівника у своїй правоті. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди, пов'язані з отриманням коштів. Тобі не варто довіряти колегам, які спробують дізнатися конфіденційну інформацію. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу і приємних водних процедур.
Діва Цей день особливо результативний для поновлення старих ділових контактів і зв'язків. Намагайся утримуватися від різких і однозначних суджень, інакше наживеш ворогів. У другій половині дня тобі вдасться вирішити фінансове питання завдяки випадковому збігу обставин. Спілкування з керівником краще уникнути. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від близьких людей.
Терези Цей день буде напруженим і складним в емоційному плані. Тобі варто відмовитися від прийняття однозначних рішень. У твоєму оточенні є особа, яка постійно створює перешкоди в роботі. Не бійся відмовляти тим, хто тобі неприємний в особистісному плані. Вільний час краще провести у відокремленому місці, щоб відновити сили.
Скорпіон Сьогодні тобі доведеться впоратися з кількома складними завданнями. Союзники допоможуть реалізувати твої нові ідеї та отримати швидкий прибуток. Вирішення юридичних питань буде на твою користь. У другій половині дня до тебе по допомогу звернеться людина з твого минулого. Використовуй цю ситуацію, щоб отримати потрібну тобі інформацію.
Стрілець Вранці тобі доведеться відволіктися від роботи і приділити час вирішенню сімейних питань. Намагайся відразу розпланувати робочий день, щоб не виникало накладок. Твій керівник може висловити своє невдоволення твоїми останніми результатами. Не варто приймати близько до серця конфліктну ситуацію. Увечері тобі варто відмовитися від відвідування гучних місць і вживання алкоголю.
Козеріг У першій половині дня ти зможеш вирішити складну ситуацію завдяки старим діловим зв'язкам. Намагайся сконцентруватися на виконанні важливої справи і не розмінюватися на дрібниці. Випадкова зустріч дозволить знайти впливового покровителя. Нові починання та фінансові вкладення принесуть швидкий прибуток. Увечері вирушай у романтичне місце з коханою людиною.
Водолій.   Вранці на тебе чекає неприємна конфліктна ситуація з родичами. Найкраще визнати свою помилку і припинити скандал. У другій половині дня твої колеги можуть відмовити в професійній допомозі. Розраховуй лише на свої сили і досвід, тоді ти зможеш впоратися зі складнощами. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю і косметологічним процедурам.
Риби Вранці ти отримаєш важливу інформацію про плани своїх конкурентів. Не втрачай часу і дій швидко. Тобі потрібно звернутися за порадою до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня тобі доведеться відстоювати свої інтереси в середовищі колег. Використовуй свою чарівність і ти зможеш запобігти конфліктній ситуації.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Сільська дискотека. Хлопець підходть до дівчини:
- Танцюєш?
- Ні!
- Чудово, пішли трактор допоможеш попхати.


О 3 годині ночі дзвінок у двері:
- Хто там?
- Грабіжники, нам потрібно 100 кг золота.
- А 105 кг не треба?
- Ну давайте 105.
- Ксюшенька, золотце, вставай за тобою прийшли.


Нова соціальна мережа "Бабці на лавці". Основні кнопки:
- Обговорення.
- Додати в наркомани.
- Додати в шлюхи.
- Додати в алкоголіки.

OMG... Смайлик «grin» Смайлик «grin» Смайлик «grin» Prepare to take off!

Posted by Funniest And Craziest Videos on 13 октября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат