Понад 88 тисяч послуг отримали закарпатці від ДФС

admin 15.10.2015 12:15 СОЦІО

Протягом січня-вересня 2015 року органами ДФС у Закарпатській області надано 88 500 адміністративних послуг, з них у ЦОП – 75 200.

Зауважимо, що у 10-ох Центрах обслуговування платників Закарпаття – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання, працюють 70 працівників. Вони надали 85% послуг платникам податків, серед яких найбільш популярною в області залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Зокрема протягом восьми місяців 2015 року в області видано 50,5 тис. реєстраційних номерів, у т.ч. у ЦОП – 42,6 тис.
Варто зазначити, що завітавши до ЦОП, відвідувач має можливість безкоштовно отримати широкий спектр послуг, пов’язаних з адмініструванням податків, зборів та єдиного соціального внеску – видача дозвільних документів, довідок, надання податкових консультацій, приймання вхідної кореспонденції, податкової звітності тощо.

Інформація, розміщена на стендах в Центрі обслуговування платників, допоможе оформити необхідні заяви та ознайомитись з новинами   законодавства.

Крім того, в Центрі обслуговування платників розташовано комп’ютер, підключений до мережі Інтернет із необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє платникам здійснити повний цикл підготовки при подачі звітності.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : ДФС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат