Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 15.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 15 жовтня. Зустрічайте новий день з усмішкою, робіть добро -   й воно повернеться до вас. Нехай ароматна ранкова кава створює вам приємне прокидання й бадьорить на початку дня. Легко здійснюйте все задумане. Гарного дня!


Цитата дня:   Іноді кращий спосіб допомогти комусь - просто бути поруч.

Вероніка Рот, «Дивергент»


Погода   15 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно, без істотних опадів, лише вранці невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 13-18°, у горах місцями вночі 3-6°, вдень 8-12° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, без істотних опадів, лише вранці невеликий дощ. Вітер східний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 16-18° тепла.


ІМЕНИНИ     15 жовтня - Андрій, Костянтин, Касьян, Юстина, Анна




Сьогодні також:

•   ООН: Міжнародний день сільських жінок
•   ООН: Міжнародний день білої тростини (солідарність із сліпими та інвалідами)
•   ООН: Міжнародний день миття рук
Національні[ред. • ред. код]
•   Україна: День працівників целюлозно-паперової промисловості




Цей день в історії

1942 — Офіційна дата народження Української Повстанської Армії, сформованої протягом 1942 року із розрізнених повстанських загонів бандерівського крила ОУН.
1943 — Звільнення м.Запоріжжя від німецької армії.
1970 — у Гаазі прийнято Міжнародну конвенцію про боротьбу з незаконним захопленням повітряних суден, яка набула чинності рівно через рік
2006 — керівництвом Академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного прийнято в цей день відзначати день видового військового навчального закладуСухопутних військ;


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка до Дня художника.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні тобі варто приділити більше часу своїй зовнішності та макіяжу. Здивуй усіх своїм новим яскравим і романтичним образом. У другій половині дня можуть виникнути складнощі на переговорах. Не варто давати партнерам тих обіцянок, які ти не зможеш виконати. Увечері краще залишитися вдома і зайнятися господарськими справами.
Телець У першій половині дня ти зможеш зустрітися з впливовою людиною, яка вирішить твої проблеми. Намагайся не говорити про особисте, це зіпсує твою репутацію. У другій половині дня вдалий час для вирішення конфліктних ситуацій зі старими партнерами. Не сумнівайся в своїх силах і будь сміливішою. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими людьми.
Близнюки   Вранці старайся обмежити свої переміщення і не сідай за кермо автомобіля. Можуть виникати складнощі в роботі комп'ютерної техніки. У другій половині дня твій керівник запропонує додаткові привілеї. Використовуй ситуацію, щоб поговорити про кар'єрне зростання. Вільний час присвяти наведенню порядку вдома та підготовці свого гардеробу.
Рак. У першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Доведеться витратити чимало часу на усунення недоліків. Намагайся менше говорити з колегами про свої плани. Твої опоненти можуть спробувати підірвати твій авторитет. У другій половині дня на тебе чекають важливі переговори з конкурентами, не варто давати відповідь відразу.
Лев   Сьогодні ти зможеш впоратися з усіма складними ситуаціями. Покладайся на свою інтуїцію і професійний досвід. У другій половині дня ти зіткнешся з проблемою у спілкуванні з керівництвом. Не варто посилювати конфлікт, будь спокійнішою під час діалогу. Увечері тобі варто сходити в кіно чи в театр, щоб розвіятися.
Діва Цей день принесе удачу фінансистам і фахівцям у сфері торгівлі. Тобі варто відмовитися від минулого досвіду і рухатися далі. У другій половині дня твої колеги запропонують цікаві ідеї. Використовуючи допомогу однодумців, ти зможеш отримати схвалення з боку керівництва. Увечері постарайся відволіктися від суєти і прогулятися по парку.
Терези Вранці можуть виникнути складнощі по дорозі на роботу. Перенеси важливі зустрічі, щоб не потрапити в дурну ситуацію. У другій половині дня твої партнери попросять про додаткові привілеї. Намагайся не давати однозначних відповідей і виграти час. Увечері краще сходити на концерт або в клуб, щоб розслабитися і отримати приємні враження.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш отримати позитивну відповідь від впливової особи. Твої дії мають бути жорсткими і вигідними для тебе. У другій половині дня тобі вдасться отримати протекцію керівника. Реалізувати нові плани допоможе старий друг. Вільний час присвяти самоосвіти і освоєнню корисної інформації.
Стрілець Сьогодні день принесе багато приємних емоцій. Твої партнери запропонують більш вигідні умови. Не варто зустрічатися з конкурентами, існує ризик витоку інформації. Відмовившись від спілкування з неприємними особами, ти встигнеш зробити важливі справи. Вільний час присвяти шопінгу і зміні свого гардеробу.
Козеріг Цей день є результативним для вкладення коштів у саморозвиток. Вдалий момент для освоєння нових просторів у діловій сфері. Стосунки з партнерами покращаться і з'являться нові перспективи. Результат спілкування з впливовою особою дозволить вийти на новий фінансовий рівень. Увечері варто розслабитися з друзями і провести час у приємній атмосфері.
Водолій.   Сьогодні у тебе виникнуть складності у спілкуванні з колегами. Намагайся стримувати свій гнів, інакше зіпсуєш репутацію. Від спілкування з керівництвом варто відмовитися, інакше виникне непередбачений конфлікт. У другій половині дня будь уважнішою в роботі з цінними паперами і документами. Увечері тобі варто зайнятися оздоровчими процедурами.
Риби Цей день принесе удачу співробітникам сфери нерухомості. Переїзд на нове місце проживання буде вдалим. Тобі варто відмовитися від будь-яких авантюрних пропозицій та угод. Поговори з керівником про додаткові привілеї та підвищення окладу. Вільний час присвяти сімейним справам і допомозі родичам.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Чому ти не бриєшся?
- Я ще не знайшов такої дівчини, для якої хотів би побритись.
- А для себе?
- А для себе я пива купив!


Пора щось змінювати у своєму житті. Завтра ляжу на телевізор і буду дивитись на диван.


В дитинстві ми особливо не парились як вдягатись, нас вдягали батьки.
Зараз дивишся дитячі фотографії і розумієш, що батьки теж особливо не парились як нас вдягати.

Cuando los animales nos dan grandes lecciones de vida

Posted by Libelula Producciones on 26 мая 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат