Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 13 жовтня. Нехай тепле горнятко ранкової кави і його аромат зігрівають вас на початку дня. Плануйте справи вже зранку, щоб ввечері звільнити час для відпочинку. І, звісно, кавуйте у задоволення з бажаними людьми!

Цитата дня:   А тому потрібно змагатися за можливість разом засинати,
Ламати ворожі шеренги за можливість разом прокидатись,
лишати разом із нею балкони й нічні кімнати,
ранити шкіру долонь об залізні канати,
цінуючи здатність любити,
ніби найвищу здатність.

© Сергій Жадан


Погода   13 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі часом дощ, в горах з мокрим снігом, вдень місцями короткочасниий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, в горах місцями 0-2° морозу, вдень 7-12°, в горах подекуди 1-4° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ     13 жовтня – Григорій, Маріанна, Марія, Михайло.




Цей день в історії

1675 — Голландський фізик Хрістіан Гюйгенс запатентував кишеньковий годинник.
1792 — У Вашингтоні розпочалося будівництво Білого дому.
1860 — У США зроблена перша фотографія з повітряної кулі.
1871 — у Києві відкрилася Колегія Павла Ґалаґана



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 14 жовтня — “Марсіанин”, 3D. Поч. о 12.00, 20.20, 22.40. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 10.00, 14.20, 18.20. “Еверест”,   3D. Поч. о 16.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 14 жовтня —   “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. о 10.00, 14.10, 19.40. “Марсіанин”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 17.10, 22.00. “Загублене місто”. Поч. о 10.00. “Легенда”. Поч. об 11.35, 15.55, 21.50. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. о 12.05, 15.05, 18.40. “Декамерон”. Поч. о 13.50, 19.50. “Еверест”, 3DХ. Поч. о 16.25. “Статеве виховання”. Поч. о 18.10.   “Я плюю на ваші могили-3”. Поч. о 20.45.   “Стажер”. Поч. о 22.25.

«Перемога»
До 14 жовтня —   “Марсіанин”. Поч. о 10.20, 17.00, 21.30. “Еверест,   3D”. Поч. о 12.50. “Пен: Подорож у Нетландію”. Поч. о 15.00, 19.30.


Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка до Дня художника.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Цей день буде насичений новими контактами, старайся справити позитивне перше враження. Тобі доведеться відмовитися від власних амбіцій, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня постарайся навести порядок на своєму робочому місці. Твої нові партнери можуть втягнути тебе в ризиковану авантюру. Не варто піддаватися спокусі і випробовувати Долю.
Телець У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Сконцентруй всі свої сили на об'єднанні з партнерами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з технічними проблемами. Намагайся не панікувати, коли твої конкуренти здійснять провокацію. Вільний час варто присвятити спілкуванню з близькими людьми.
Близнюки   Сьогодні тобі доведеться протистояти думці оточуючих і боротися з опонентами. Не варто приймати кардинальних рішень, які можуть вплинути на твоє майбутнє. У другій половині дня ти отримаєш важливе завдання від керівника. Намагайся не обговорювати свої плани і наміри з колегами. У твоєму оточенні є таємний недоброзичливець, будь уважнішою.
Рак. Цей день принесе гарні результати починаючим фахівцям. Влаштування на нову роботу і отримання посадових повноважень нададуть гарні плоди. У другій половині дня ти зможеш привернути увагу впливової особи. Не варто сумніватися у своїх силах, прояви наполегливість у діалозі з партнерами. Увечері можна зібрати колег на діловий обід.
Лев   Вранці тобі доведеться вирішувати сімейні питання, які застануть зненацька. Постарайся не виносити сміття з хати і не розпалювати конфлікт. Твої колеги запропонують можливість додаткового доходу. Ризикувати не варто, зважуй кожне своє рішення і не роби раптових висновків. Увечері ти зможеш відновити гармонію у стосунках, якщо зробиш перший крок до примирення.
Діва Сьогодні тобі доведеться звертатися по допомогу до колег. Обговоривши свої плани з керівником, ти отримаєш важливі підказки. Почни використовувати нові методики для вдосконалення свого робочого процесу. Час серйозно замислитися над кар'єрним просуванням. Вільний час варто присвятити косметологічним процедурам і догляду за тілом.
Терези Вранці тобі доведеться боротися з різними дрібними неполадками, які можуть утворити перешкоди. Постарайся не поспішати і відмовитися від допомоги сторонніх. Самостійно ти зможеш впоратися зі складнощами, якщо навчишся контролювати емоції. У другій половині дня стережися втратити важливі і цінні речі. Тобі варто лягти раніше спати, щоб відновити життєві сили.
Скорпіон Цей день принесе кілька важливих новин і стане точкою сходження на олімп Слави. Тобі вдасться привернути увагу впливових осіб і отримати заступництво. Намагайся не витрачати часу даремно: відразу починай втілювати ідеї в реальність. Зустріч з однодумцем дозволить відкрити новий напрямок успішної діяльності. Вільний час найкраще присвятити приємній прогулянці по парку.
Стрілець У першій половині дня твої нові партнери можуть створити кілька проблемних ситуацій. Не варто довіряти чужій думці, спирайся тільки на факти. Твої недоброзичливці здійснять спробу зіпсувати твою репутацію. Звернися по допомогу і за порадою до близького друга. Тобі потрібна моральна підтримка і можливість вилити душу.
Козеріг Цей день принесе удачу винахідникам і фахівцям творчих областей. Інтуїтивний канал відкриє важливу інформацію, яка допоможе динамічному зростанню. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Прибуток від нового джерела доходу варто вкласти у свій розвиток. Ділова вечеря з партнерами дасть можливість отримати додаткові привілеї від співпраці.
Водолій.   Сьогодні тобі варто більше часу приділити зачісці. Використовуючи свою чарівність, ти досягнеш найкращих результатів на переговорах із партнерами. У другій половині дня тобі варто зайнятися роботою з документами і усунути всі недоліки. Твій керівник може здійснити позапланову перевірку. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, краще приготуй смачний обід.
Риби У першій половині дня ти можеш зіткнутися з непередбаченими труднощами. Не варто звертати уваги на дрібні розбіжності, зберися з силами і сконцентруйся на важливій меті. Твої колеги можуть відмовити в допомозі, тому спочатку вирішуй питання самостійно. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені розтрати. Намагайся уникати відвідування гучних місць та масових заходів.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Чому ви вдарили дружину молотком?
- Кожна людина – коваль свого щастя!


Щоб дізнатись у лісі, де південь - потрібно подивитись на дерево. Якщо дерево - пальма, то південь вже тут.


Хлопчик з небагатої сім'ї так за все життя й не дізнався, що у нього алергія на чорну ікру.

Little men with very big hearts.

Мальчиков от 7 до 11 лет попросили ударить девочку по лицу.Что произошло дальше, поразит каждого из вас.

Posted by www.1NEWS.az on 7 января 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат