Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.10.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 9 жовтня. Нехай новий ранок розпочинається з улюбленої кави, розмов з близькими людьми і ненав’язливих справ. Успішно плануйте свій день, здійснюйте все задумане. Смачної кави і вдалого релаксу на вихідних!

Цитата дня:   - Але це ж буде складно.
- Так. Як і все, коли воно чогось варте.

Джанін Фрост. "Нічна мисливиця"


Погода   9 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями слабкий короткочасний дощ. Вночі та вранці в горах подекуди туман. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, в горах подекуди 1-3° тепла, вдень 11-16°, в горах місцями 5-9° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 14-16° тепла.



ІМЕНИНИ     9 жовтня - Іван, Денис, Тихон



Сьогодні також:

• День психічного здоров'я
• Всесвітній день пошти
• Міжнародний день боротьби за ліквідацію наслідків стихійного лиха.
•   Україна:День художника
•   Україна:День працівника державної санітарно-епідеміологічної служби



Цей день в історії

1789 — У Франції заборонені тортури.
1780 — У Пруссії відмінена особиста залежність селян від поміщиків.
1874 — Створення Всесвітнього поштового союзу. Цього дня починаючи з 1957 року відзначається Всесвітній день пошти.
1918 — Обрання Фрідріха Карла Гессенського королем Фінляндії.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї
Закарпатський обласний державний драматичний театр (Мукачево, пл. Миру, 1)
11 жовтня — вистава “Ув’язнені”. Поч. о 17.00.

“Бавка”
11 жовтня — “Стійкий олов’яний солдатик”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Філармонія
11 жовтня — концерт Віоліни Петриченко «Перлини   української фортепіанної   музики   ХХ ст.»   (фортепіано, Німеччина). У програмі твори Л. Ревуцького, В. Косенко, М. Колесси, І. Шамо, Ю. Шамо. Поч. о 17.00.

Мукачево, збір біля танку (вул. Миру, 151)
11 жовтня — відкрита екскурсія “Єврейське Мукачево. Дім вічності (Частина 1)”. Поч. о 14.00.  

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — безкоштовна відкрита екскурсія містом. Поч. о 14.00.

«Доміон»
До 14 жовтня — “Марсіанин”, 3D. Поч. о 12.00, 20.20, 22.40. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3D. Поч. о 10.00, 14.20, 18.20. “Еверест”,   3D. Поч. о 16.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 14 жовтня —   “Прогулянка висотою”, 3DX. Поч. о 10.00, 14.10, 19.40. “Марсіанин”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 17.10, 22.00. “Загублене місто”. Поч. о 10.00. “Легенда”. Поч. об 11.35, 15.55, 21.50. “Пен: Подорож у Нетландію”, 3DX. Поч. о 12.05, 15.05, 18.40. “Декамерон”. Поч. о 13.50, 19.50. “Еверест”, 3DХ. Поч. о 16.25. “Статеве виховання”. Поч. о 18.10.   “Я плюю на ваші могили-3”. Поч. о 20.45.   “Стажер”. Поч. о 22.25.

«Перемога»
До 14 жовтня —   “Марсіанин”. Поч. о 10.20, 17.00, 21.30. “Еверест,   3D”. Поч. о 12.50. “Пен: Подорож у Нетландію”. Поч. о 15.00, 19.30.


Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 жовтня — виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Обласна виставка до Дня художника.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні тобі варто мати яскравий і сексуальний вигляд. Одяг посилить твою енергетику і приверне увагу потрібної особи. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч, підготуй потрібну інформацію. Твоє уміння переконувати надасть можливість отримати більше вигоди. Вільний час присвяти спілкуванню зі старими друзями.
Телець У першій половині дня тобі доведеться водночас вирішувати кілька складних питань. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, роби все самостійно. Твій керівник може зробити несподівану перевірку, будь готова до цього. У другій половині дня твої старі партнери попросять про допомогу. Використовуй ситуацію, щоб отримати додатковий прибуток.
Близнюки   Цей день принесе удачу тим, хто готовий до змін. Можна відкривати власний бізнес або приступати до нових посадових обов'язків. У другій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з колегами. Не варто боротися за справедливість і посилювати конфлікт. Тобі потрібно бути хитрішою і навчитися чекати на слушний момент для відповідних дій.
Рак. У першій половині дня ти зможеш вирішити складну ситуацію з партнерами. Намагайся не розголошувати інформацію і відмовитися від допомоги співробітників. Підписуючи важливі документи, будь уважнішою, вивчи всі додаткові умови. У другій половині дня можуть виникнути несподівані перешкоди у виконанні намічених планів. Стережися людей з авантюрними пропозиціями.
Лев   Вранці тобі не варто звертати увагу на сімейні конфлікти, інакше зіпсуєш собі настрій. На роботі на тебе чекає глобальний прорив. Нові партнери запропонують вигідну угоду, можеш сміливо погоджуватися. Приймаючи важливі рішення, порадься зі своїм наставником і нікуди не поспішай. Вільний час присвяти наведенню порядку вдома та благоустрою.
Діва У першій половині дня вдало вирішуватимуться питання, пов'язані з отриманням фінансової підтримки. Сьогодні вдалий день для кредитування і фінансових вкладень. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Не варто ні в чому сумніватися, інакше потрапиш у скрутну ситуацію. Увечері вирушай у гості до старих знайомих, щоб цікаво провести час.
Терези Сьогодні тобі доведеться виконати кілька важливих доручень. Щоб виконати всю необхідну роботу, тобі доведеться звернутися до колеги. У другій половині дня ти зможеш отримати секретну інформацію про своїх опонентів. Не поспішай, зроби висновки і почни підготовку плану дій. Увечері займися приготуванням смачної вечері, щоб порадувати близьких.
Скорпіон Цей день дуже важливий - всі зміни матимуть глобальне значення. Намагайся використовувати всі сприятливі можливості, щоб вийти на новий рівень. Не варто боятися будь-що втрачати, адже на місце втраченого прийде щось краще. У другій половині дня випадкове знайомство дасть можливість отримати фінансову підтримку зацікавленої особи. Вільний час присвяти улюбленому заняттю або творчості.
Стрілець У першій половині дня тобі доведеться виконати роботу і за себе, і за інших. Не варто псувати собі настрій, просто прийми ситуацію, як даність. У другій половині дня твої партнери можуть спровокувати конфлікт. Уникай будь-яких спроб провокацій, інакше можеш зіпсувати свою репутацію. Увечері намагайся не переїдати і відмовитися від алкоголю та кави.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш важливу звістку від родичів. Не варто відволікатися від виконання своїх робочих зобов'язань. На тебе чекає важлива зустріч з особою, яка цінує твої здібності і знання. Проявивши старанність і наполегливість, ти зможеш досягти гарних результатів. Увечері зроби приємний сюрприз своїй коханій людині.
Водолій.   Цей день принесе кілька важливих новин. Не варто сьогодні приймати однозначних рішень, нехай час розставить все на свої місця. У другій половині дня стережися людей з авантюрними задатками. Тобі потрібно покладатися на свій професійний досвід, щоб не припуститися помилки. Увечері постарайся не перевтомлюватися і раніше лягти спати.
Риби Сьогодні ти зможеш завоювати симпатію і прихильність із боку керівництва. Тобі потрібно проявити м'якість і поступливість у спілкуванні з новими партнерами. Використовуй свої старі зв'язки, щоб обійти складні перешкоди. У другій половині дня на тебе чекає прибуток із нового джерела доходу. Купи собі те, що принесе задоволення і приємні емоції.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Я той вимираючий вид людей, який ніколи не просив поставити лайки під фотографією.


Якби хлопці знали, що у дівчат на думці, то були б у 20 разів сміливіші.


- Чому в Україні немає м'яса?
- Тому що свині вийшли в люди, корови вийшли заміж, козли одружилися, барани захистили дисертацію і керують країною, а кури подохли зі сміху.

Wiggle, Wiggle, Wiggle <3 <3- Colin Wayne

Posted by Colin Wayne on 23 ноября 2014 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат