«Тайну вечерю» в МДУ організував ЄЦ

admin 07.10.2015 13:31 СОЦІО

Сайт "Новини Закарпаття": В коментарях однієї з наших публікацій з’явилась цікава інформація, щодо керівництва Мукачівського університету та наближаючихся виборів, і ми вирішили звернути Вашу увагу на це


«5 жовтня 2015 р. в актовому залі МДУ о 15.00 відбулася зустріч кандидата на посаду мера Мукачева Андрія Балоги з колективом і студентами мукачівського університету.

Цікаво що про цю зустріч знали лише наближені до оточення клану Балог люди. В ЗМІ не було ніякої інформації, що є порушенням передвиборчого законодавства.

МДУ- це держаний навчальний заклад на території громади міста Мукачева, електорат якого утримується за рахунок податків громади міста, а не якась приватна установа чи клуб по інтересам.

Цікавим є той факт, що зустріч організовувала сама ректор, теж за сумісництвом, кандидат в депутати від ЄЦ в міськраду від колективу МДУ( хто її делегував уповноважувати трудовий колектив?), списки були за суворою секретністю, делегатами зустрічі були лише перевірені та довірені особи ректора, які не змогли, апріорі, задати некоректні запитання молодому кандидату в мери.

Чому така завуальованість, таємниця цього шабашу, бо інакше це не назвеш. Можливо громада міста, жителі району Росвигова мали б питання до кандидата, не лише підготовлені викладачі МДУ, як отара вівців, а не учені, прости господи! Тим більше це зловживання керівництвом МДУ свого службового положення, використання адмінресурсу, корупція на місцях. Можливо в поняттях цієї масонської ложі –це свого роду відбулась «тайна вечеря»?

Правоохоронні органи мали б зреагувати на ці злісні правопорушення.»

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


08.10.2015 14:38 масон

а кулько таких справжніх тайних вечерь проводять подальше од людських глаз не лиш ЄЦ, а і екс-регоінали, есдеки, се плевок у море сись універ, скоро го запруть, лем най з балоагми ся розберуть.


07.10.2015 23:40 присутній

файно було, говорила і хвалила ЄЦівську власть кандидат в область Туріс Інгрід, а Андрій мало поговорив, та майже і не знать про что? Так урозуміліисьме, ош Інгрід Туріс   буде спіч райтером у Андрія.Не поганий дітвак, лем майже і не знать де літав на тій зустрічі в МДУ? Через годину усі ся розійшли. Ні про что. Лишні питання   і незручні нико не смів задавати, оби дітвака не напудити і з пантелику не збит.


07.10.2015 23:36 баста ЄЦунам усієї України!

пак се лем начало! Вспомніть вибори 2004р. Ще не такое буде?
Балога не заспокоїться, што його "майвпливова всеукраїнська" партія ЄЦ завидівського розлива програє уже, і вибори щи ся не начали!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат