Закарпаття: На місцеві вибори йдуть четверо Балог, які фігуруватимуть у семи різних бюлетенях

admin 07.10.2015 12:24 ПОДІЇ

25 жовтня у виборчих бюлетенях по різних районах Закарпаття фігуруватимуть аж четверо Балог, представників одної родини (насправді серед кандидатів різного рівня є ще кілька Балог, але це однофамільці, а не рідня).

25 жовтня у виборчих бюлетенях по різних районах Закарпаття фігуруватимуть аж четверо Балог, представників одної родини (насправді серед кандидатів різного рівня є ще кілька Балог, але це однофамільці, а не рідня). При цьому сімейство Балог буде присутнє в семи різних бюлетенях.
Нардеп Віктор Балога йде першим у списку “Єдиного центру” в обласну раду й не прикріплений до якогось конкретного округу. Його рідний брат, також нардеп, Іван Балога балотується в обласну раду по 14-му округу (Іршавський район) і паралельно йде першим у списку “ЄЦу” в Мукачівську районну раду. Дружина Віктора Балоги Оксана Балога балотується від “ЄЦу” в обласну раду по 17-му округу (також Іршавський район) і паралельно є першою в списку від «ЄЦу» в Іршавську райраду. А син Віктора та Оксани Балог Андрій Балога балотується від “ЄЦу” на мера Мукачева і паралельно є першим у списку від цього ж «ЄЦу» в Мукачівську міську раду.
Засилля представників однієї рідні у виборчих бюлетенях вкотре підтверджує статус “ЄЦу”, як вузько-сімейної або кланової партії. Цей феномен характерний тільки для Закарпаття (до речі, “ЄЦ”, який позиціонує себе, як всеукраїнська партія, йде на вибори тільки в нашій області). У жодному іншому регіоні України подібної клановості немає, а уявити таке сімейно-політичне утворення в наших безпосередніх сусідів — Угорщині, Словаччині, Польщі, Румунії і загалом у ЄС взагалі неможливо. Там би подібні потуги однієї сім’ї просто підняли на сміх, а далі викинули партію на смітник історії.
Прикметно, що принаймні двоє представників сімейної партії Балог — Віктор та Іван, які балотуються в обласну та районну ради, насправді там не працюватимуть, а залишаться нардепами, оскільки за законом мати одразу два представницькі мандати в Україні заборонено. Не завадило б законодавчо заборонити й партійну сімейність, оскільки через “Єдиний центр” Закарпаття вже сприймають не як нормальну область, а як якесь феодальне князівство.

http://www.karpat.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат