"Громадянська позиція" Анатолія Гриценка: "Може, досить уже гратися у піжмурки?"

admin 07.10.2015 10:49 ПОЛІТИКА

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко про так звані "успіхи Порошенка у Парижі": "Два в одному: солодке і гірке".


Анатолій Гриценко: Два в одному: солодке і гірке.
1. Боевики согласились перенести "выборы" с 18 октября и 1 ноября на следующий год.
2. Боевики заявили, что "за это время Украина будет обязана выполнить все взятые на себя по Минским соглашениям обязательства. А именно: предоставить Донбассу особый статус, не допустить преследования и наказания лиц – участников событий на территории Донецкой и Луганской областей, а также переголосовать поправки в Конституцию в новой, согласованной с нами редакции".
Перше (солодке) повідомлення Порошенко широко анонсував через усі ЗМІ і подав як успіх зустрічі в Парижі. Так - це успіх, безперечно.
Друге (гірке) повідомлення Порошенко вперто обходить мовчанкою. Хоча про таку загрозу для країни застерігали всі, хто читають не лише солодкі повідомлення влади, але й знайшли час прочитати текст Мінських угод.
Замовчувати гірку правду Порошенко напевно буде і надалі.. Але ж підписане у Мінську і нещодавно підтверджене в Парижі Порошенка наполегливо змушують виконувати, причому змушує не лише Путін - Меркель, Оланд, Обама так само.
Може, досить уже гратися у піжмурки?

"Громадянська позиція", Фейсбук

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат