Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 7 жовтня. Нехай ранкове кавування дарує вам приємні хвилини насолоди і затишку. Розпочинайте свій день з корисних справ, успішно плануйте їх, щоб залишити достатньо часу для релаксу. Гармонії вам в усьому!

Цитата дня:   Все приходить до того, хто вміє чекати.

Лев Толстой

Погода   7 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 16-21°, у горах місцями 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 19-21° тепла.



ІМЕНИНИ     7 жовтня: Владислав, Давид, Текле, Андрій, Віталій, Галактіон, Сергій, Степан, Павло, Василь.



Цей день в історії

1806 — в Англії вперше запатентовано копіювальний папір.
1879 — Австрія уклала таємну угоду з Німеччиною — перший крок у створенні Троїстого Союзу.
1903 — в провінції Онтаріо (Канада) відкриті поклади срібла.
1913 — уперше у світі на заводі Генрі Форда в Детройті весь виробничий процес збирання автомобілів почали виконувати за новою технологічною схемою — на конвеєрі.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
6 жовтня —   концерт заслуженої артистки України Етелли Чуприк «Шедеври світової фортепіанної класики». У програмі твори В. А. Моцарта, Ф. Шуберта, Ф. Шопена, Ф. Ліста. Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 7 жовтня — “Еверест,   3D”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00. “Заплатити привиду”. Поч. о 14.10, 22.00.   “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 10.00, 15.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 7 жовтня — “Ешбі”. Поч. о 10.00, 17.10. “Посіпаки, 3DX”. Поч. о 10.00, 14.00. “Еверест СineMAX, 3D”. Поч. о 10.00, 11.50, 18.00, 20.15. “Загублене місто”. Поч. о 11.40, 20.30. “Той, що біжить лабіринтом CineMAX, 3D”. Поч. о 12.15, 22.30. “Легенда”. Поч. о 13.20, 15.50, 22.20. “Упс ... Ной відплив! CineMAX, 3D”. Поч. о 14.35. “Статеве виховання”. Поч. о 15.30, 18.50. “Перевізник СineMAX”. Поч. о 16.10. “Стажер”. Поч. о 18.15. “Немає виходу”. Поч. о 20.25. Я плюю на ваші могили-3”. Поч. о 22.10.

«Перемога»
До 7 жовтня —   “Стажер”. Поч. о   10.00, 17.00, 21.30. “Еверест,   3D”. Поч. о 14.45, 19.10. “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 12.15.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня Ужгорода (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Цей день варто присвятити роботі над своїми якостями та їхньою трансформацією. Постарайся відмовитися від звичної поведінки і перебороти свою впертість. Проаналізувавши свої результати, ти зрозумієш, що витрачаєш набагато більше сил і часу через свою впертість. У другій половині дня обговори свої ідеї з однодумцями. Вчися працювати в команді, це принесе найкращі результати.
Телець Сьогодні твої емоції і почуття занепокоєння можуть перешкодити в досягненні цілей. Не бійся здатися дурною, краще скористайся допомогою і порадою. У другій половині дня тобі доведеться вирішувати складне фінансове питання. Довірившись своєму професійному досвіду, ти зможеш вийти з важкої ситуації. Вільний час присвяти релаксації і духовним практикам або роздумам.
Близнюки   Сьогодні ти будеш в центрі уваги колективу. Твої ідеї підтримає керівник, надавши комфортні умови для роботи. Стережися заздрісників і таємних ворогів. Не всім до душі твоя слава, тому приховуй свої плани від конкурентів. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені витрати, пов'язані з сім'єю.
Рак. Цей день принесе удачу комерсантам і початківцям фінансистам. Тобі варто залучити старі ділові зв'язки з впливовими особами. Не бійся попросити про підтримку, спробуй подолати надмірне самолюбство. У другій половині дня постарайся навести порядок на робочому місці. Позбувшись зайвих предметів, ти відкриєш шлях енергії успіху.
Лев   Цей день буде напруженим і важким в емоційному сенсі. Провокація з боку недоброзичливців може підірвати твій авторитет. Постарайся не реагувати на критику на свою адресу. Сьогодні не найкращий день для війни за справедливість. У другій половині дня будь уважнішою в роботі з документами та укладенням договорів.
Діва Цей день ефективний для освоєння нової інформації та навчання. Відвідування тренінгу з особистісного росту дасть гарний результат. У другій половині дня тобі варто обговорити свої наміри з керівництвом. Не варто підганяти події, вчися чекати і терпіти. Від твого внутрішнього спокою залежить вдале вирішення важливого питання.
Терези Сьогодні сприятливий день для вирішення питань, пов'язаних із нерухомістю. Намагайся не панікувати у складній ситуації, всі проблеми вирішаться. У другій половині дня твій старий друг надасть потрібну послугу. Тобі не варто розголошувати свої плани колегам і керівництву. Спочатку зроби діло, а потім говори про свої результати.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Стосунки з новими партнерами принесуть фінансовий прибуток. Не втрачай часу, дій швидко і рішуче, тоді все вийде. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб подвоїти свій прибуток.
Стрілець День буде складний, тому не варто засмучуватися і займатися самоїдством. Несподівані перешкоди можуть тебе спантеличити. Наберися терпіння і відклади нерозв'язні проблеми. Займися тією діяльністю, яка тобі легко дається. У другій половині дня тобі надасть допомогу особа, на яку ти навіть не розраховуєш.
Козеріг Цей день буде вдалим і прибутковим. Інвестуй кошти в саморекламу і своє просування. Час набирати обертів і обганяти своїх конкурентів. Звернувшись за порадою до керівника, ти отримаєш важливу інформацію. Щоб досягти найкращих результатів, припини звертати увагу на критику своїх колег.
Водолій.   Сьогодні ти будеш в центрі уваги завдяки випадково сформованій ситуації. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити про премії з керівництвом. Твої колеги можуть втягнути тебе в інтригу. Не варто нікого підтримувати, тримайся осторонь пліток і конфліктів. Увечері запроси в гості друзів, щоб розслабитися і весело провести час.
Риби Цей день ефективний для освоєння нової інформації та навчання. Відвідування тренінгу з особистісного росту дасть гарний результат. У другій половині дня тобі варто обговорити свої наміри з керівництвом. Не варто підганяти події, вчися чекати і терпіти. Від твого внутрішнього спокою залежить вдале вирішення важливого питання.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Перша шлюбна ніч. Чоловік гладить дружину по животу і каже:
- Це моє поле, тут я посаджу картоплю – і заснув.
На другу ніч гладить по спині і каже:
- Тут я посаджу капусту – і заснув.
На третю ніч дружина йому говорить:
- Чуєш, фермер, якщо сьогодні вночі морквину не посадиш, то я поле в оренду здам!


Щедра і сильна дівчинка насмерть закидала голуба хлібом.


- В мене комп'ютер сам вимикається... що робити?
- У тебе системник внизу стоїть?
- Так!
- Поміняй шкарпетки... він свідомість втрачає!

Оттава, штат Іллінойс. Подорожуючи зі швидкістю до 240 км/год, 164 парашутисти летять вниз головою. Підкорювачі неба вибудувались у формі гігантської квітки, встановивши світовий рекорд

Posted by hromadske.tv on 5 октября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат