У Закарпатті ремонтуватимуть розбиту дорогу, що веде до Румунії

admin 06.10.2015 11:59 СОЦІО

У понеділок голова ОДА Геннадій Москаль зустрівся в Києві з керівництвом «Укравтодору», щоб вирішити питання капітального ремонту дороги міжнародного значення «Вилок – Дяково».


Дорога, що веде до контрольно-пропускного пункту на українсько-румунському кордоні (її протяжність 21 кілометр), не ремонтувалася останні 12 років, покриття повністю розбите, їхати по ньому можливо тільки з мінімальною швидкістю. У результаті переговорів керівництво «Укравтодору» виділило кошти на проведення ремонту. Вже сьогодні (вівторок, 6.10) техніка і працівники будуть доставлені у Виноградівський район і, якщо дозволить погода, розпочнуть ремонт від контрольно-пропускного пункту.

Нагадаємо, що вчора обласні дорожники почали ремонт паралельної автодороги, яка перебуває на балансі комунальної власності, від с.Чепа до с.Дяково. Кошти на цей ремонт виділені з місцевих бюджетів. Обидві дороги не ремонтувалися впродовж багатьох років, що викликало неодноразові акції протесту місцевих селян. Тільки з призначенням на посаду голови ОДА Г.Москаля, котрий вирішує нагальні проблеми області при особистому контакті з керівниками центральних структур (у даному випадку «Укравтодору»), питання ремонту вдалося зрушити з мертвої точки.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : геннадій москаль

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат