Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.09.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 25 вересня. Зустрічайте новий ранок зі сподіваннями на краще. Не розчаровуйтеся через дрібниці, вони не варті того. Дійте так, як підказує серце. Нехай вас надихають приємні люди і яскраві дрібниці. Цінуйте тих, хто поруч. Гарного дня й смачного кавування!

Цитата дня:   З кожним світанком світ починає жити ніби заново, і в ті миті дуже важливо створити навколо себе багато нового щастя - думками, словами й усмішками.

Надійка Гербіш


Погода   25 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощі, вдень місцями з грозами. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 18-23°, у горах місцями 12-17° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 21-23° тепла.



ІМЕНИНИ   25 вересня: Юліан, Данило, Федір, Опанас, Олексій.



Сьогодні також:


  Мозамбік: день збройних сил
  Руанда: день республіки
  Болгарія: день міста Добрич



Цей день в історії

1493 — Колумб Христофор вдруге відплив до Америки.
1555 — Протестантство набуло офіційного статусу релігії за умовами Аугсбурзького миру.
1789 — Генерал Хосе де Рібас завоював турецьку фортецю Хаджи-Бей (майбутню Одесу).
1789 — Конгрес Сполучених Штатів підтримав 10 поправок до Конституції, які увійшли в історію як Білль про права.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
До 27 вересня — Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики ім. Наталії Висіч.
26 вересня — концерт Луганського академічного симфонічного оркестру (керівник австрійський композитор і диригент Курт Шмід). Поч. о 17.00.
27 вересня — закриття фестивалю. Музика Антоніо Вівальді. Солістка Закарпатської обласної філармонії Олеся Гайдук (орган). Беруть участь: Лін Абей-Лі (арфа, США), заслужена артистка України Оксана Хархаліс (мецо сопрано), камерний   оркестр   філармонії (керівник — заслужений артист України Владислав ЮРОШ). Поч. о 18.30.

Закарпатський обласний державний драматичний театр (Мукачево, пл. Миру, 1)
27 вересня — вистава “Едіт Піаф” (Є.Тищук, В. Тищук). Поч. о 17.00.

“Бавка”
27 вересня — вистава “Бармалій”. Поч. об 11.00, 13.00.

Ужгород
26 вересня—4 жовтня — Дні Ужгорода.

Перечинський райн, с. Лумшори
26—27 вересня — дитячий фестиваль айкідо “Ніхон Сай”.

Мукачівський район, с. Чинадійово
27 вересня — семінар-практикум “Медитація: давня практика для сучасного суспільства”. Поч. о 14.00.

Ужгород, облмуздрамтеатр (вул. Льва Толстого, 12)
26—27 вересня — Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр—Закарпаття 2015».

Мукачево, пл. Миру
27 вересня — відкрита екскурсія “Туристичне Мукачево”. Поч. о 14.00.

«Доміон»
До 30 вересня — “Еверест,   3D”. Поч. о 10.00, 13.30, 18.00, 20.00. “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 15.40, 22.00. “Перевізник: Спадщина”. Поч. о 12.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 30 вересня — “Брати. Остання сповідь”. Поч. о 9.40, 14.55, 18.35. “Перевізник: Спадок CineMAX”. Поч. о 10.00. “Посіпаки, 3DX”. Поч. о 10.10, 16.10. “Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню”. Поч. об 11.40, 17.00. “Еверест, 3DX”. Поч. об 11.50, 16.00, 18.00, 20.30. “Той, що біжить лабіринтом CineMAX, 3D”. Поч. о 12.00, 18.15, 22.30.   “Ешбі”. Поч. о 13.10, 20.40. “Стажер”. Поч. о 14.00, 22.00. “Упс ... Ной відплив! CineMAX, 3D”. Поч. о 14.15. “Кохання без зобов’язань”. Поч. о 20.10. “Манхеттенський кінофестиваль короткометражних фільмів”. Поч. о 22.20.

«Перемога»
До 30 вересня — “Еверест,   3D”. Поч. о 10.40, 13.10, 18.00, 20.05. “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 15.20, 22.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
26 вересня — ярмарок у рамках дитячого фестивалю “Фортеця”.
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня Ужгорода (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Можлива тривожна новина, пов'язана з домашнім улюбленцем, чекає вас від жінки. Беручи участь у складних грошових операціях, ви можете втратити енну суму грошей. Слід відмовитися від привабливих авантюр, що беруть початок у колі сумнівних особистостей.
Телець Вам сьогодні не доведеться страждати від неуваги або відсутності певних відносин. Ці відносини можуть вплинути на думки і емоції оточуючих. Ви здатні вивести з себе, змусити нервувати когось із близьких.
Близнюки   Вам не вдасться втриматися від саркастичних зауважень. Якась дама з вашого давнього оточення здивує вас дивним повідомленням. Близька людина буде просто щасливий розлучитися з вами на час. Приводом стане конфлікт з вашого боку.
Рак. Ви зможете відчути деяке охолодження почуттів з боку партнера. Будете підозрілими і напруженими. У вас буде безліч обов'язків, які неможливо відкласти. Ситуація вимагає повної віддачі. Належить звертатися за підтримкою до однодумців.
Лев   У цей день ви будете мало стурбовані ставленням людей, так як вас будуть цікавити матеріальні питання і власні можливості у веденні фінансових справ. Дуже важливо приділяти увагу правильному харчуванню, тому що згодом вам доведеться сильно попрацювати, щоб позбутися зайвої ваги.
Діва Якщо сьогодні Ви не схильні стримувати почуття, то зірки сигналять вам про шкоду подібної поведінки. Якщо зверніть увагу на знаки і умовності життя, ваше розуміння буде винагороджено. Не ви, а хтось із числа неприємних вам людей попаде в некрасиву ситуацію, прославиться непорядними вчинками.
Терези Сьогодні не виключені неприємні моменти, коли поява забутих компаньйонів або колишніх друзів стане їх же метою, щоб нагадати вам про недостойних вчинках в минулому. Емоції будуть панувати над вами. Всі ваші дії будуть продиктовані почуттями.
Скорпіон Сьогодні ви з обережністю повинні сприймати пропозицію про співпрацю, особливо якщо воно виходить від чоловіка. Це період стрімких зльотів і падінь, майже завжди пов'язаних з матеріальними і фінансовими можливостями. Ви легко можете впасти в борги, в невигідну для себе форму співпраці.
Стрілець Сьогодні на Вас чекають новини здалеку. Це стане ще однією інформацією до роздумів. Матеріальна сторона життя загостриться. Але ваша винахідливість дозволить заощадити потрібну суму грошей. Ймовірна зустріч з давнім другом. Належить застільна розмова. Це період розпаду існуючих зв'язків в особистому житті. Жінки будуть зосереджені на зовнішності і гардеробі. Чоловіків буде турбувати здатність подобатися оточуючим.
Козеріг День буде відзначений високою активністю. У теж час, зайве зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною Вашого необачного вчинку. Увечері настануть підходящий момент для з'ясування відносин з коханою людиною. Протягом дня будьте обережні з комп'ютером і автомобілем.В фінансовому плані день буде для вас цілком сприятливий.
Водолій.   Сьогодні вам краще відпочити: у справах успіху не чекайте. Якщо Ви керуєте авто, будьте уважні на дорозі. Так само, сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві та оптимальні способи вирішення застарілих проблем. Цілком можливо, що виявляться корисними поради та рекомендації друзів, з якими вас пов'язують тривалі відносини.
Риби Сьогодні можливі зміни в особистому житті і роботі. Вам можливо, вдасться більш чітко сформулювати свої життєві   цілі та завдання. Вже час, зірки нагадують про те, що потрібно відвідати рідних. Увечері чекайте приємних гостей.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


На весіллі ніхто не слухав тамаду, ніхто не танцював, ніхто не ловив букет, бо в ресторані був безкоштовний Wi-fi.


Він: Я люблю тебе!
Вона: І що, я повинна розплакатися?
Він: Ну хоча б поспівчувати...


- Кращий спосіб перевірити чоловіка на вірність - задати сплячому чоловікові під ранок питання:
- До своєї підеш чи в мене залишишся?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат