Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.09.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 24 вересня. Нехай вас надихають приємні речі зранку, а хороший настрій триває весь день. Будьте щасливі там, де ви є. Життя чудове, насолоджуйтеся ним сповна. Смачної вам ранкової кави, а ще - добра і любові повсякчас!

Цитата дня:   Цінуйте, коли вам заварюють каву, і гріють руки подихом.

© Алла Радзівіл. Осінь в дарунок.


Погода 23 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 23-28°, в горах місцями 15-20° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 26-28° тепла.



ІМЕНИНИ   24 вересня – Герман, Дмитро, Лев, Роман, Сергій.



Сьогодні також:


  День пам'яті Собору преподобних отців, які у Святих Горах на Донці просіяли
  ООН: міжнародний день караванника, всесвітній день моря
  Гвінея-Бісау: день республіки (день незалежності)
  Камбоджа: день конституції



Цей день в історії

1852 — перший політ на дирижаблі з паровим двигуном зробив француз Анрі Жіффар.
1869 — на американському ринку відбулася паніка через масову скупку золотих злитків двома бізнесменами («чорна п'ятниця»).
1941 — в окупованому німцями Києві почалися вибухи замінованих радянськими диверсантами будинків на Хрещатику та сусідніх вулицях. Серед зруйнованих того дня будинків був «будинок Гінзбурга» — «перший хмарочос України».
1960 — у США пущено на воду перший атомний авіаносець «Ентерпрайз».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Намагайся мати респектабельний вигляд і дотримуватися правил ділового етикету. У другій половині дня ти можеш допустити помилку з вини техніки. Не варто панікувати, звернися відразу ж по допомогу до професіонала. Увечері тобі не варто сідати за кермо, краще скористайся громадським транспортом.
Телець Тобі потрібно більше часу приділяти догляду за своєю зовнішністю і підбору правильного макіяжу. Сьогодні ти здивуєш керівництво новими ідеями. Намагайся відразу приступити до рішучих дій, не відкладаючи нічого на потім. У другій половині дня тобі доведеться допомогти колезі виправити помилку. Плани на вечір можуть змінитися, тому не давай ніяких обіцянок.
Близнюки   У першій половині дня стережись незнайомих предметів і несправної техніки. Сьогодні підвищений ризик травматизму і небезпеки. У другій половині дня тобі доведеться переробити виконану роботу на вимогу керівника. Не вступай у суперечку, веди себе стримано і спокійно. Увечері краще залишитися вдома і послухати музику або почитати захоплюючу книгу.
Рак. Твоє бажання все ідеалізувати може призвести до складнощів. Не варто довіряти обіцянкам партнерів, покладайся тільки на факти і статистику. У другій половині дня твої дії можуть викликати суперечку між колегами. Залиш виниклу ситуацію на волю випадку. Підтримка керівника зміцнить твій авторитет у колективі.
Лев   Цей день ефективний для відправки інформації та рекламної діяльності. Тобі варто навчитися витримці і терпінню, покладаючись на свій досвід. У другій половині дня ти зможеш впоратися з виниклими проблемами у стосунках із новими партнерами. Проявивши м'якість і ввічливість, ти отримаєш відмінний результат. Ввечері будь уважніше в місцях масового скупчення людей, не забувай особисті речі.
Діва Сьогодні ти будеш в центрі уваги чоловіків. Твій шарм і чарівність може викликати заздрісні почуття з боку жіночої статі. Використовуй вдалий момент для розмови з керівником про своє підвищення. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від конкурентів. Роби так, як тобі більш вигідно, тоді ти досягнеш успіху.
Терези Сьогодні ти зможеш завершити давно розпочаті дії. Здобувши перемогу, рухайся швидше, щоб випередити конкурентів. У другій половині дня ти отримаєш підтримку з боку авторитетної особи. Тобі варто зайнятися освоєнням додаткових професійних навичок. Застосування нововведень в роботі принесе позитивний результат.
Скорпіон Цей день ефективний для впровадження нових технологій у робочий процес. Збільшивши свою продуктивність, ти отримаєш великий прибуток. У другій половині дня намагайся відразу відмовляти людям, які тобі неприємні. Інтуїтивне чуття підкаже правильне рішення. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із людиною з минулого.
Стрілець Сьогодні тобі варто докласти більше зусиль, ніж зазвичай. Керівництво може провести позапланову перевірку. Розберися з усіма документами і заверши розпочаті дії. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про партнерів. Не поспішай приймати кардинальне рішення, порадься з колегами.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. Не варто сумніватися і витрачати час на роздуми. Усвідомивши всі привілеї та додаткову вигоду, сміливо можеш приймати позитивне рішення. У другій половині дня будь уважніше в спілкуванні з новими людьми. У твоєму оточенні з'явиться шпигун.
Водолій.   Сьогодні тобі доведеться боротися з несправедливістю і відстоювати свою правоту. Об'єднавши зусилля з однодумцями, ти зможеш легко подолати проблемну ситуацію. У другій половині дня уникай пліткарів і участі в інтригах. Ставши мимовільним свідком неприємної ситуації, тобі варто приховати інформацію від оточуючих. Увечері постарайся знайти час, щоб відвідати родичів.
Риби Твій настрій постійно змінюватиметься. Вчися боротися з меланхолією і млявістю, включайся в активний робочий процес. У другій половині дня твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Не варто роздувати скандал і марно витрачати час. Тобі потрібно зібратися і сконцентрувати всі сили на досягненні поставленої мети.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Жили-були дід і баба і була у них Курочка-ряба. І знесла вона яєчко, та не просте, не золоте, а в цяточку. Дід думав-думав, баба думала-думала, а півень пішов - і індикові морду набив ...


Із твору сина: "У нас щаслива сім'я. Тато працює. Мама - красива. А якщо виспиться, то ще й добра"


- Ти що сьогодні робиш?
- Нічого…
- Ти ж вчора це робив?!
- Я не доробив…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат