День партизанської слави в Ужгороді. ФОТОРЕПОРТАЖ

ЗОДА 23.09.2015 16:55 ПОДІЇ

 

22 вересня в Ужгороді відбулися урочисті заходи з відзначення в області Дня партизанської слави. Працював на заході фотограф Ріоньюз Янош Немеш.

Партизани   та учні старших класів політехнічного ліцею спілкувалися з героями та фотографувались на пам’ять.

Голова обласної організації   ветеранів України   в Закарпатській області Юрій Жиган розповів про роботу обласної організації, згадав подвиг побратимів, яких щороку стає менше.

Колишньому партизану – підпільнику Івану Юрійовичу Бігунцю було вручено   відзнаку Президента України «70 років визволення України від фашистських загарбників».

Урочиста церемонія   непомітно переросла у теплу, дружню доброзичливу розмову. Своїми   непростими спогадами партизани ділились один з одним. Кожен із них на сьогодні   – як жива легенда, а це – Олексій Логойда з Берегова, Іван Чижмарь з Хуста, Олена Алексій з с. Н.Селище Хустського району, Галина Плахотник з Мукачева, Іван Бігунець, Іван Галай , Борис Мазур, Іван Мешко, Віктор Панек, Яків Чуйко, Михайло Шебестян, Василь Рішко з Ужгорода, Андрій Голиш   з с.Н.Давидково та   Михайло Щербан с. Лохово Мукачівського району, Михайло Микович з Перечина.

ЗОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат