Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.09.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 22 вересня. Нехай ранкова прохолода буде приємною для вас разом з горнятком гарячої кави в руках. Запрограмовуйте себе на успіх, адже у вас обов’язково все вийде. Гарного дня й смачного кавування!

Цитата дня:   Знайте - коли ви все відпускаєте, до вас приходить найкраще.
Не бійтеся.

Шрі Шанкар


Погода 22 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями невеликий короткочасний дощ. Вночі та вранці в горах подекуди туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 19-24°, в горах місцями 11-16° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 22-24° тепла.


ІМЕНИНИ   22 вересня - Анна, Харитон, Феофан, Йосип



Сьогодні також:


•   Україна — День партизанської слави
•   Болгарія — День незалежності Болгарії




Цей день в історії

1792 — цей день був оголошений першим днем революційного французького календаря.
1862 — президент США Лінкольн Авраам оголосив про звільнення негрів-рабів.
1908 — князівство Болгарію де-юре визнано незалежною державою
1917 — Симон Петлюра виступив на засіданні Генерального секретаріату УНР із законопроектом про Вільне козацтво


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 23 вересня — “Той, що біжить лабіринтом, 3D”. Поч. о 13.00, 16.40, 19.10. Допрем’єрні покази “Еверест, 3D”. Поч. о 21.30. “Перевізник: Спадщина”. Поч. об 11.30, 15.10. “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 вересня — “Втікач”. Поч. о 10.30. “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.30. “Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню”. Поч. о 12.00, 15.20. “Перевізник: Спадщина”. Поч. о 12.20, 20.15. “Сюрприз”. Поч. о 13.40, 17.00, 20.10. “Той, що біжить лабіринтом, 3DX”. Поч. о 14.10, 18.00, 22.00. “Пікова дама: Чорний обряд”. Поч. о 16.30. “Подвійна гра”. Поч. о 18.40. “Страшні казки”. Поч. о 21.50.

«Перемога»
До 23 вересня —   “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.00. “Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню”. Поч. о 16.10. “Перевізник: Спадщина”. Поч. о 14.20, 18.00. “Той, що біжить лабіринтом, 3D”. Поч. о 12.00, 19.40, 21.50.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 22 вересня — персональна виставка Секереша Йожефа.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні ви не повинні пропустити повз вуха чужих слів, уваги, якщо тільки вони спрямовані на вашу персону. З'явиться стимул для дій і спілкування. Нерідко це буде пов'язано з підвищеним інтересом до вас з боку осіб протилежної статі. Відсутність свободи в ситуації і обставин стає найголовнішою перешкодою на шляху до мети.
Телець Сьогодні будь-яка ініціатива принесе позитивні результати. Можлива довгоочікувана зустріч, спілкування в цікавому вас руслі. Намагайтеся уникати з'ясування стосунків, інакше можливі затяжні конфлікти, недовіра. Сьогоднішній день сприятливий для здійснення подорожей.
Близнюки   Сьогодні день буде особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже годині о одинадцяти Ваша внутрішня енергія почне вихлюпуватися назовні, але не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін.
Рак. Сьогодні існує можливість помилок, неточностей. Важливе значення в цей день будуть мати цифри і дати. Нерідко це стосуватиметься матеріальних, грошових проблем. Особисте життя буде кілька тривожити вас. Поведінка партнера набуває потенційну загадковість.
Лев   Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш щасливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знають правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. У цей день можливо невелику винагороду з боку відомої особи за колись надану послугу.
Діва Ви будете грунтовні і послідовні у вираженні своєї думки, у відстоюванні власних переконань. Ваш день буде наповненим, занадто активним. Майже завжди будете сподіватися на брак часу. Але вам належить брати участь у відпочинку, зустрічах і розмовах з друзями, сусідами.
Терези Сьогодні зірки застерігають вас від помилок у висловлюваннях, особливо публічного характеру. Вам не слід розраховувати на допомогу відомих компаньйонів. Нове співробітництво більш вдало. Небезпеку можуть представляти дії, пов'язані зі зміною зовнішнього вигляду (нанесення татуювань, сонячні ванни, словом, будь-який вплив на шкіру).
Скорпіон Для Вас, сьогодні, можливо участь у змаганнях, творчих змаганнях. Ви залишитеся задоволені. Незважаючи на гадану пасивність у розвитку відносин, вас чекають зміни, вихід на новий рівень особистісного розвитку. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Стрілець Сьогодні вам слід бути душею компанії. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю. На роботі, не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися.
Козеріг Сьогодні Ви будете зосереджені на домашніх роботах. Ремонтні роботи, організаторська діяльність, косметичний ремонт. Суєти буде багато. Не без вашої участі будуть вирішуватися якісь конфіденційні питання.
Водолій.   Сьогодні день не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Не давайте необдуманих обіцянок, які не потурання своїм бажанням. У другій половині дня, судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Зірки не радять призначати на сьогодні ділові переговори
Риби Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Працівники інтелектуальної праці сьогодні укладуть вигідні договори на проведення наукових робіт. Якщо в попередні дні Ви багато працювали, то Вам слід відпочити - вирушаючи всією сім'єю на дачу, в ліс, загорож.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Тату, мені щось треба тобі сказати.
- Тільки чітко і лаконічно!
- Сто гривень.


- Синку, як іспит здав?
- Блискуче! Навіть попросили повторити восени...


- Синку, сходи в магазин.
- А чарівне слово?
- Відключу інтернет!
- Вже біжу!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат