В закарпатському угорському інституті урочисто відкрили навчальний рік (ФОТО)

фото Я. Немеша, Rionews 21.09.2015 17:22 ПОДІЇ

 

18 вересня в Берегові відбулися урочистості з нагоди відкриття нового навчального року в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ. Офіційна частина тривала у приміщенні реформатської церкви.

У цьому навчальному закладі ведуть підготовку з дошкільної освіти, початкової освіти, історії, географії, філології (української, угорської, англійської), біології, хімії, математики, туризму, облік та аудит.

На базі інституту, крім кафедр, у 1999 році були створені науково-дослідні центри. Найголовніші дослідницькі програми інституту спрямовані на вивчення вживання угорської мови в регіоні, історії краю, а також на дослідження міжетнічних відносин.

В інституті функціонує кілька виставкових залів, де проводяться сезонні та постійні виставки художників і   художників-декораторів. Гордістю інституту є бібліотека, яка нараховує понад 50 тисяч екземплярів наукової та художньої літератури. На базі нашого навчального закладу діють кілька сучасних комп’ютерних аудиторій. Викладачі та студенти мають вільний доступ до інтернету.

фото Я. Немеша, Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат