Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.01.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 28 січня. Нехай приємні дрібниці додають вам настрою на початку дня. Цінуйте тих, хто поруч, проявляйте до них любов – й отримаєте набагато більше у відповідь. Гарного дня і смачного кавування!

Цитата дня: Зима бешкетує, бо знає: тепла єдності та любові, тепла того, котре я дарую тобі, того, що мають в cерцях своїх мільйони інших, взаємно закоханих
вистачить на всі зими в людській історії. Зі всіма її балачками, дурнею та холодом.
© Марк Лівін

28 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, у горах місцями вночі 5-8°, вдень 0-5° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі слабкий туман. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.



ІМЕНИНИ 28 січня – Гавриїл, Олена, Іван, Максим, Павло, Прохір.


Сьогодні також:
• Міжнародний день мобілізації проти ядерної війни.



Цей день в історії

1958 — компанія Lego запатентувала вигляд деталей конструктора.
1986 — через 73 секунди після старту, який транслювався в прямому телеефірі, над мисом Канаверал вибухнув американський космічний човник «Челленджер»
1990 — у Бухаресті відбулися продемократичні демонстрації з вимогами усунення всіх колишніх комуністів від влади та звільнення тимчасового президента РумуніїІльєску з його посади.
1992 — національний синьо-жовтий стяг Верховною Радою України затверджено Державним Прапором України.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
«Доміон»
До 28 січня — «Тупий і ще тупіший-2”. Поч. об 11.40, 19.30, 23.10. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 15.40, 21.30. “Хакер”. Поч. о 13.30, 17.20. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 28 січня —   «Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.00, 13.45, 17.25. “Чарівні історії: Еліксир доброти”. Поч. о 10.15. “Заручниця-3”. Поч. об 11.40, 19.10. “Снігова королева-2”. Поч. об 11.45, 14.15. “Ведмеді-сусіди: Зимові канікули”. Поч. о 13.00, 15.45. “Тупий і ще тупіший-2”. Поч. о 15.25, 21.10. “Великі очі”. Поч. о 17.00. “Заліковий препод”. Поч. о 18.50, 22.30. “Ялинки 1914”. Поч. о 20.45. “Сьомий син, 3DX”. Поч. о 23.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 28 січня — «Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.00, 14.00, 18.10, 22.10. “Хакер”. Поч. о 15.50, 20.00.   «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 12.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 2 лютого — виставка Івана Дідика «Діалог із природою».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, замок “Паланок”
До 31 січня — персональна виставка авторської флорентійської мозаїки Володимира Ларіонова (м. Київ).

Художній музей імені Бокшая
Фотовиставка “Казкові Карпати”.
Виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто подумати про перспективи на майбутнє. Однак це не мають бути порожні мрії, до яких ви інколи любите вдаватися. Навпаки - це має бути чіткий план. Наприклад, якщо ви бажаєте влітку вирушити на відпочинок, варто вже зараз подумати - за які кошти ви маєте намір це зробити. Додатковий заробіток - ніколи не зайвий.
Телець Сьогодні ви матимете можливість реалізувати частину своїх амбіцій. Головне - не будьте скромними! Адже потім ви пошкодуєте, що не скористалися можливістю, яка була такою близькою і доступною.
Близнюки   Сьогодні вам варто більше часу приділити аналізу і розрахунками. Швидше за все, у вашій роботі можуть виявитися помилки. Краще за все, якщо ви ще раз все перевірите. Погодьтеся - не хочеться втрачати репутацію гарного фахівця через безтурботність. Будьте обережні в спілкуванні з колегами - не варто вірити всьому, про що вони говорять.
Рак. Сьогодні ви елементарно можете потрапити в халепу, якщо не будете уважними по відношенню до своїх прямих обов'язків. Саме тому вам варто бути вкрай обережними. Разом з тим надвечір на вас чекає приємний сюрприз. Хтось може запросити вас на побачення або піднести сюрприз. Що б там не було - обов'язково погоджуйтеся і будьте вдячні.
Лев   Вам сьогодні варто звернути увагу на тих, хто прагне більше заробляти. Подивіться, як вони це роблять. Напевно вони використовують весь свій потенціал, а також досвід інших людей. Звичайно, можна приєднатися до більш успішних людей і отримувати гарантовані гроші, а можна взятися до справи і знімати всі вершки.
ДіваЦей день може трохи полоскотати вам нерви. Особливо начальство може упереджено поставитися до вас і до ваших результатів. Тому ви маєте ідеально виглядати, а ваші звіти - не містити образливих промахів. Тому, якщо ви дійсно ще хочете чогось досягти - зверніть увагу на бездоганність своєї роботи.
Терези Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із оточуючими. Тому вам варто постаратися взяти себе в руки і не дратуватися з кожного приводу. Ні в якому разі не варто зловтішатися або робити іншим зле. Будьте вище за ці дитячі способи. Запасіться терпінням - ви ще матимете можливість відігратися.
Скорпіон Корпоративні розмови вас настільки інтригують і затягують, що ви вже починаєте втрачати зв'язок із реальністю? Тоді відкрийте свій звіт, а потім відкрийте плани на місяць і квартал. Ви ще й досі в захваті від своїх здібностей виконувати свою роботу? Тоді продовжуйте так і далі. Якщо бачите, що щось не так - беріться негайно за роботу!
Стрілець Цей день чудовий для тих, хто перебуває в пошуках своєї другої половинки. Незважаючи на будній день, ви можете зав'язати дружні стосунки із людиною, якій ви не байдужі. Не відмовляйтеся від них. Швидше за все, ви знайдете спільну мову і будете вдячні собі та долі за вибір.
Козеріг Сьогодні вам варто більше уваги приділити спілкуванню зі своїми товаришами по службі. У суперечці народжується істина - не бійтеся сперечатися і не бійтеся приймати чужу точку зору. Дійсно, хтось може краще розбиратися в темі питання або бути кмітливішим - але це для вас не смертельно! Навпаки, якби поруч не було цієї людини, ви б наробили помилок.
Водолій. Сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню з начальством. Напевно у вас накопичилася низка питань, які ви мрієте йому задати. Не відкладайте! Сьогодні саме час це зробити. Контролюючі органи поставляться до вас більш прихильно, якщо побачать, що ви відкрита і серйозна людина. Така поведінка допоможе скоротити кількість перевірок.
Риби Сьогодні вам варто звернути увагу на себе, свій зовнішній вигляд і імідж. Швидше за все, прийшов час його змінити. Але змінити на краще. Якщо ви хочете бути успішними - зверніться до професіоналів. Досить експериментів! Зараз прийшов час діяти, і буде краще, якщо ви так і зробите!


Усміхніться на початку нового дня!   :)


— Це буде важка ніч, не всі доживуть до світанку.
— Маша, закрий холодильник, ці котлети на завтра.



Загадка жіночої логіки:
Вищипати собі брови і тут же ж намалювати їх олівцем.




- Любий, тобі подобається моя сукня?
- Так.
- Але ти навіть не глянув на неї!
- Але я ж сказав правильну відповідь!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат