Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.09.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 21 вересня. Прокидайтеся в доброму гуморі, з ароматною кавою під акомпанемент улюблених мелодій. Прагніть кращого і робіть щось для цього. Нехай неприємні дрібниці не заважають вам на шляху до щастя. Гарного понеділка!

Цитата дня:   Людина, яка неодмінно хоче чогось, примушує долю здатися.

М. Лермонтов

Погода 21 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці сильні дощі, грози. Вдень без істотних опадів. Вітер північний 5-10, під час гроз місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 16-21°, у горах місцями вночі 5-9°, вдень 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 19-21° тепла.



ІМЕНИНИ     21 вересня – Марія.


Сьогодні також:

• Різдво Пресвятої Богородиці
•   ООН, Міжнародний день миру
• Міжнародний день розповсюдження інформації про хворобу Альцгеймера[1][2].


Цей день в історії

1940 — У Лондоні прийняте рішення використовувати метро як бомбосховище.
1940 — Відкритий Львівський театр опери і балету.
1943 — Радянські війська почали форсування Дніпра, звільнивши Чернігів.
1949 — Мао Цзе Дун проголосив створення Китайської Народної Республіки.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 22 вересня — персональна виставка Секереша Йожефа.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

«Доміон»
До 23 вересня — “Той, що біжить лабіринтом, 3D”. Поч. о 13.00, 16.40, 19.10. Допрем’єрні покази “Еверест, 3D”. Поч. о 21.30. “Перевізник: Спадщина”. Поч. об 11.30, 15.10. “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 вересня — “Втікач”. Поч. о 10.30. “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.30. “Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню”. Поч. о 12.00, 15.20. “Перевізник: Спадщина”. Поч. о 12.20, 20.15. “Сюрприз”. Поч. о 13.40, 17.00, 20.10. “Той, що біжить лабіринтом, 3DX”. Поч. о 14.10, 18.00, 22.00. “Пікова дама: Чорний обряд”. Поч. о 16.30. “Подвійна гра”. Поч. о 18.40. “Страшні казки”. Поч. о 21.50.

Перемога
До 23 вересня —   “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.00. “Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню”. Поч. о 16.10. “Перевізник: Спадщина”. Поч. о 14.20, 18.00. “Той, що біжить лабіринтом, 3D”. Поч. о 12.00, 19.40, 21.50.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Комунікація».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Вам варто серйозно поставитися до тих пропозицій, які надходять до вас у цей період. Придивіться до них краще - в них закладена можливість втілити в життя ваші бажання, а також потреби. Не варто давати волю своєму страху. Перестраховуючись кілька разів - ви можете втратити свій шанс.
Телець Вам зараз доволі складно, проте не варто багато часу приділяти тому, щоб жаліти себе. У будь-якій проблемі, що перед вами постала, ви можете побачити певну можливість. Приділяйте більше часу і уваги тому, щоб якнайкраще виконувати свої обов'язки. За будь-яку помилку вас можуть покарати як в прямому, так і в переносному сенсі.
Близнюки   Сьогодні вам варто більше уваги приділити спілкуванню і переговорам із потенційними партнерами або клієнтами. Варто звернути увагу на можливості розширення свого бізнесу або можливості отримати підвищення. Додаткова чи профільна освіта вам також не завадить.
Рак. Сьогодні на вас чекає трохи напружений день, коли здаватиметься, ніби весь світ проти вас. Однак це лише ваше сприйняття. Набагато легше буде тим, хто психологічну напругу перенесе в сферу виконання своїх обов'язків. Ретельність і працьовитість будуть гідно оцінені. Вам не варто вплутуватися у сварки і суперечки.
Лев   Незважаючи на деяке напруження навколо вас - це сприятливий період для нових починань і втілення своїх ідей у життя. Чудовий день для тих, хто знаходиться на самому початку свого шляху - вам належить сьогодні витримати невелике випробування. Менше емоцій - більше діла. Увечері має сенс зустрітися з друзями або організувати сімейну вечерю в легкій і невимушеній атмосфері.
Діва Вам може здаватися, ніби вся радість цього світу кудись раптово поділася і випарувалася. Насправді, якщо вас відвідують подібні думки - ви просто втомилися і вам потрібен відпочинок. Перегляньте свій графік. Швидше за все, має сенс виділяти більше часу для відпочинку і сну, а також звернути пильну увагу на харчування - джерело вашої енергії.
Терези Сьогодні вам варто прийняти для себе серйозне рішення. Якщо ви ще не готові зробити у своєму житті серйозний крок - не варто намагатися переконати себе в протилежному. Просто чесно зізнайтеся і собі, і оточуючим, що ви поки що не готові. Тяжкі емоції, які можуть вас захлеснути - це лише реакція на тиск навколишнього світу. Вам варто усвідомити, що рішення у своєму житті приймаєте ви, і ви за них відповідаєте.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає яскравий день, коли варто більше уваги приділити своїм близьким, потішити їх чимось приємним і несподіваним. Можливо, сімейне відвідування дитячого кафе, кіно або просто організація комфортного проведення часу в домашній обстановці стануть для вас і ваших близьких оазисом щастя на Землі.
Стрілець Сьогодні вам варто більше уваги приділити виконанню своїх обов'язків. Навряд чи цей день вас якимось чином здивує або запам'ятається. Проте ви мусите не забувати, що кожен день наближає вас до вашого тріумфу або поразки. Не витрачайте часу даремно.
Козеріг Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з вашими близькими. Якщо ви вже стали щасливим сім'янином - подумайте про комфорт і затишок коханих. Адже це саме те, заради чого ви прокидаєтеся щоранку, і кожен день віддаєте левову частку свого часу для того, щоб заробити право на гідний рівень життя. Не відвертайтеся від них і не робіть їм боляче своєю байдужістю.
Водолій. Сьогодні у вас може бути розписана кожна хвилинка. Події настільки захоплять і поглинуть вас, що ви навіть не помітите, як настане вечір. Будьте уважні - аврал може спричинити особисту драму. Щоб цього не сталося - ви маєте навчитися керувати своїми емоціями. Звичайно, зробити це нелегко, але ця навичка в нашому бурхливому світі є основною і необхідною.
Риби Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з вашими близькими і рідними людьми. Навіть якщо ви не маєте грошей, часу або настрою - один телефонний дзвінок стане втіхою для тих, хто вас любить. Виконуючи свою роботу - стежте за її якістю, це для вас зараз є основним.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Самотність - це коли замість кота, я гладжу свою волохату ногу.
Таня, 18 років.


МВС України створять свій аналог SWAT, а також аналоги BRAT і KUM.


- Чому ти спиш до обіду?
- Цар сам вирішує, коли настає ранок.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат