Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.09.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 17 вересня. Нехай із осіннім теплом, яке повернулося із літа, у вас з’являється натхнення до корисних справ. Прокидайтеся з улюбленою ранковою кавою і цікаво плануйте свій день. Життя занадто коротке, щоб примушувати себе до чогось. Любіть те, що робите!

Цитата дня:   Дім - це дивитися, як сходить місяць над безкрайою сонною землею, і мати когось, кого ти можеш покликати до вікна, щоб дивитись на все це разом. Дім там, де ти можеш танцювати до ранку з найдорожчими, а танці... танці - це життя.
© Стівен Кінг ''11.22.63''


Погода 17 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12, у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 28-33°, у горах місцями вночі до 12°, вдень 20-25° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура вночі 18-20°, вдень 31-33° тепла.


ІМЕНИНИ     17 вересня – Афанасій, Донат, Моїсей, Роберт, Федір, Юліан.



Цей день в історії

1834 — професора Михайла Максимовича затверджено на посаді ректора Київського університету св. Володимира.
1919 — Оприлюднено відозву головного отамана військ УНР Симона Петлюри до населення соборної України з викладом основних положень програми уряду УНР.
1939 — згідно з пактом Молотова-Рібентропа, радянська армія перейшла східний кордон Польщі — задля окупації територій Західної України та Західної Білорусі.
1944   — союзники розпочали Голландську повітряно-десантну операцію, наймасштабнішу повітряно-десантну операцію у світовій історії.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 22 вересня — персональна виставка Секереша Йожефа.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок, можна також сміливо брати позики і робити грошові вклади під відсотки. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Телець Сьогодні люди вашого знаку будуть надмірно вимогливі і ревниві. Але це буде лише частиною того, що ви стали менш впевнені в собі і перестали собі подобатися. Принаймні, зовні. Приймайте термінові заходи, міняйтеся. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Близнюки   Вам необхідно буде зосередитися на земних проблемах, вирішувати прості питання буття. Але саме ця тема зуміє викликати в вас хвилю творчого натхнення. Належить здійснювати організацію невеликого ремонту, переобладнання приміщення.
Рак. Сьогодні вчинки будуть продиктовані не бажанням, а необхідністю і тиском обставин. У цей день вдалими будуть всі дії, пов'язані з паперовими справами, звичним майже механічним працею, роботою з цифрами. Не слід переходити на нову роботу.
Лев   Сьогодні існує небезпека від простого розбіжності думок дійти до повного відчуження. Підписання договорів, складання заяв і паперів юридичної   спрямованості буде дуже важливим, але і вельми відповідальним.
Діва Сьогодні небезпечні надмірні зусилля, якими б позитивними вони не здавалися. Ініціативність повинна відійти на другий план. Зірки радять діяти лише у випадку, коли вас про це попросять. Також не варто висловлювати своєї думки в будь-якій аудиторії. Не уникнути образливих заяв і навішування ярликів.
Терези Сьогодні настає хороший період для відновлення втрачених документів, вирішення юридичних питань. В особистому житті ви стаєте більш сміливими і впевненими. Ваша ініціативність стане приводом для пліток.
Скорпіон Сьогодні навколишні насилу можуть вплинути на вашу думку. У цей день ви будете обдумувати перспективи віддаленого майбутнього. У вашій голові формуються найсміливіші ідеї, втілювати які ви маєте намір беззастережно.
Стрілець Сьогоднішній день хороший для ділових починань. У справах слід бути гранично уважними, тому що ви можете зробити елементарну помилку, чревату фінансовими втратами. Відкладіть вирішення будь-яких фінансових проблем, не підписуйте жодних документів. Вірогідні побутові клопоти.
Козеріг Сьогодні у Вас підвищиться рівень інтуїтивного світовідчуття. Ви вгадати події ще до того, як вони відбудуться. В особистому житті настає період загострення внутрішнього неприйняття. Відвертих сварок не очікується, а ось щирості між партнерами не буде ...
Водолій.   Сьогодні чекають незаплановані витрати і зовсім не виключено, що Вас розчарують дії близьких людей. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. На роботі, вірогідні зустрічі з впливовими людьми. Зросте ймовірність харчового отруєння та дорожньо-транспортних пригод.
Риби Сьогодні проблема, яка хвилює Вас, постане перед Вами в повному обсязі. День пройде ефективно, якщо Ви направите свій потенціал на вирішення справ, що вимагають фізичне навантаження. Чудовий настрій і бойовий настрій, отримані разом з ранковим зарядом бадьорості, сприяють Вашому самоствердження. Вірогідні конфлікти з близькими, особливо зі старшими родичами.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Фрази, що викликають паніку:
1) Невірний логін або пароль.
2) Я хочу з тобою серйозно поговорити
3) До дошки піде...
4) Це буде не боляче.

- Максим, а в мене батьки на дачу поїхали. Розумієш про що я?
- Ммм... Круто, помідорів привезуть


- Тату, а яка різниця між чоловіком і жінкою?
- От дивись, у мене 44-го розміру нога, а у мами 36-го. От між ногами і різниця.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат