Закарпатського нардепа Балогу викликають на допит в Генпрокуратуру

admin 16.09.2015 11:01 ПОЛІТИКА

За інформацією сайта "Новини Закарпаття", нардепа Віктора Балогу викликають на допит в Генпрокуратуру. За твердженням джерела, саме тому днями Балога на телеканалі 112 погодився йти та свідчити в ТСК Верховної Ради по мукачівським подіям.


«В той же час Балога не знає, чому його викликають він ймовірно вже забув,що на цьому ж телеканалі він заявив, що декілька разів літав в країну агресор - Росію. Генеральна прокуратура України розслідує до кого туди він літав та, для чого» - заявив нам наш співрозмовник.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


16.09.2015 21:38 мужик

балога має усвідомити, що його карєра добігає кінця. Ну не можна сто років одному жулику балозі і його бандюкам бути при владі, все узурпувати, всіх раком нагинати, залякувати, відбирати, прибирати, віджимати, неугодних звільняти з тріском, тих хто сміє заперечувати-убрати без повернення та оскаржування. Перед кожними виборами іде потужна агітація, примусово під контролем керівників державних і бюджетних установ, лікарі, вчителі, соціальні працівники, відповідно їх підлеглі під шантажем та погрозами про звільнення погоджуються віддати свої голоси за того, хто для них «цар і бог».   Приниження та знищення людської гідності, знищення моральних цінностей, підміна понять, тотальна корупція у всіх державних органах влади, контроль над усіма державними установами та їх бюджетними потоками і це не увесь перелік   діяльності нардепа " благодійника" і "мецената", який введенням платної медицини для мукачівців, прискорить їх скоріше вимирання за мінімальні пенсії і платні.
За усі скривджені долі балоги мають покаятися перед народом, який вони зрадили і відповісти за свої злочини перед людством перед законом, він має бути покараний!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат