Яценюк порадив голові Слідкому РФ сходити до психіатра (КОМЕНТАР)

admin 09.09.2015 11:31 ПОЛІТИКА

Как известно, Следком выдвинул обвинения против Арсения Яценюка. Руководитель СК РФ Александр Бастрыкин заявил, что премьер-министр Украины... воевал в Чечне против России.


Пресс-секретарь премьер-министра Украины Арсения Яценюка Ольга Лаппо призвала на своей странице в Facebook проверить психическое здоровье главы Следственного комитета России Александра Бастрыкина.
"Мы советуем российскому режиму провести психиатрическую экспертизу главы следственного комитета Российской Федерации Бастрыкина", - заявила Лаппо.

http://korrespondent.net/

КОМЕНТАР Сергія Ратушняка:

"Щодо "терориста" Сені Яценюка.
Не смійтеся першими.
В самому простому варіанті - це помста ненависному Саакашвілі особисто з боку Путіна, в яких неприязнь на біологічному рівні. І таким чином ворюзі і кліптоману, що й туристом ніколи не був в Грузії і крім пінопластового автомата нічого не тримав, створюють позитивний, з точки зору примітивного електорату, імідж.
На справді більше продивляється можливість повномасштабного наступу російсько-бандитських війск. Адже саме в цей час і в ці дні поновилося жваве постачання озброєння ї боєприпасів (це основне) в анклав ЛНР-ДНР. Кількість тактичного (звичайного) озброєння в цій зоні вже перевищує кількість таких озброєнь в Німеччині чи Франції.
Але є мізерний рейтинг президента і його партійного "колгоспу" "Солідарність",- з одного боку. І є "терорист і вбивця російських громадян" - Сєня в Києві. Т.ч. є всі " підстави" ( такі ж як у НАТО з Тоні Блером по Хусейну і Іраку з ядерною лякалкою) йти на Київ і "захищати" расєйських "граждан". І це формалізована частина. На справді - є бажання Порошенко зупинити свою поразку на виборах з результатом 15%, де 10-ть з них - адмінресурс.
Наступ на Київ - підстава введення надзвичайного стану і призупинення не тільки виборів, але будь-яких зібрань, роботи ЗМІ І ОТРИМАННЯ ПРАВА КОНФІСКОВУВАТИ І АРЕШТОВУВАТИ ВСЕ ЩО ЗАМАНЕТЬСЯ.
І ВСЕ ЦЕ відбувається по домовленості Порошенка з Путіним. Ось такі вам смішилки-страшилки влаштовані РФ "про Сєню - Бен Ладана"...

Фейсбук
https://www.facebook.com/r.smarter?fref=ts

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат