Закарпаття їде святкувати у чеську Їглаву (АФІША)

admin 09.09.2015 10:51 ДОЗВІЛЛЯ

На   святкуванні   15-річчя Краю Височіна буде представлено і Закарпаття.

Чеський   Край Височіна цими днями святкуватиме   своє 15-річчя. З цієї нагоди   у адміністративному центрі краю місті Їглава відбудуться   велелюдні   урочистості.

Вони   розпочнуться у п'ятницю, 11 вересня 2015,   в Їглавській церкві святого   Ігнатія з   Лойоли, де   відбудеться вечірній концерт для друзів і партнерів   Краю   Височина. А в суботу, 12 вересня 2015 з 13.00 годин в   амфітеатрі   під відкритим небом у парку Геулос буде організовано День з Краєм Височіна.  

Окремо буде   влаштована   програма   для   дітей.   А паралельно   на сцені   амфітеатру   свої таланти представлятимуть   більше 300 учасників народної творчості з шести   країн. Закарпаття представлятиме   народний   ансамбль народної пісні «Розмарія» обласного організаційно-методичного центру народної творчості. Закарпатці презентуватимуть також продукцію харчової промисловості та   сільського   господарства області, пригостять височинців бограшем та гуцульською бринзьою.

Мета свята — подякувати громадянам Краю Височіна, друзям регіонів-партнерів, партнерам краю з бізнесу, сільського господарства, освіти, транспорту, охорони здоров'я, соціальних справ, культури, туризму та некомерційним організаціям за багаторічну підтримку і підвищення іміджу Височіни. З нагоди ювілею Край Височіна   видає публікації про найважливіші події, які впливали на життя людей в регіоні.

У відзначенні першого   ювілею   партнерського   регіону – Краю Височіна візьме   участь   і офіційна   делегація Закарпатської області.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної ради

ТЕГИ : Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат