Москаль відкрито заявив про підкуп виборців на Закарпатті «Єдиним центром»

admin 08.09.2015 14:07 ПОДІЇ

Днями закарпатський губернатор звернувся до керівників УМВС УСБУ та обласної прокуратури з вимогою не допустити на майбутніх виборах масової скупки голосів. Зокрема Москаль заявив про людей, котрі скуповують голоси на користь партії «Єдиний центр» у Виноградівському районі.

Більше того, мова йде про серійних скупщинків голосів, які щовиборів розносять гроші за кандидатів від «ЄЦ». Разом з тим, Москаль запевняє, що незабарром він надасть силовикам дані й по інших районах.

— Прошу вважати мій лист повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрити кримінальне провадження, в ході якого провести комплекс гласних і негласних слідчих дій, ретельно перевірити надані факти і у випадку їх підтвердження притягнути винних до кримінальної відповідальності, — пише губернатор правоохоронцям. І додає в кінці:

“Вимагаю від усіх силових структур забезпечити проведення виборів у строгій відповідності до законодавства, а не “по-закарпатськи” — з масовою скупкою голосів”.

Сам список “ЄЦ-агітаторів” Москаль не оприлюднює, однак нашому сайту вдалося отримати його неофіційним шляхом із джерела, достовірність якого не викликає жодних сумнівів. Список складається з довірених осіб балогівської партії (із 32 населених пунктів), включаючи відомих не тільки в районі, але й по всій області депутатів різного рівня від ЄЦу. Зараз його можуть оцінити й наші читачі. Від себе додамо — те, що більшість із вказаних людей скуповують голоси для ЄЦу, давно відомо всім, хто активно цікавиться політикою на Виноградівщині.
Джерело: Вільне Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат