Влада Закарпаття привітала угорців із найбільшим державним святом країни-сусідки

admin 20.08.2015 11:51 ПОЛІТИКА

20 серпня – День Святого Іштвана, засновника Угорської державності. Це найбільше державне свято угорців.

20 серпня – День Святого Іштвана, засновника Угорської державності. Це найбільше державне свято угорців. З цієї нагоди голова Закарпатської обласної ради надіслав телеграми угорським дипломатам, керівникам областей,   з якими Закарпаття налагодило партнерські відносини та урядовцям у яких привітав представників сусідньої країни, а в їх особі весь угорський народ з Днем заснування угорської держави.

"Від імені депутатського корпусу Закарпатської обласної ради і від себе особисто прийміть щирі вітання з нагоди національного свята Угорщини – Дня Святого Іштвана, засновника Угорської держави.

Угорщина може пишатися своїми здобутками як держава, що зробила вагомий внесок у розбудову стабільної Європи.

Ми високо цінуємо постійну підтримку дружньої Угорщини в реалізації євроінтеграційного курсу нашої держави, допомогу, яка надається Україні та Закарпаттю зокрема у цей складний для нас час.

Ми активно працюємо задля проведення системних перетворень в усіх сферах суспільно-економічної життєдіяльності області і на цьому шляху досвід і підтримка Угорщини є для нас вкрай важливою. Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю", – йдеться в телеграмі.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат