Влада загнала Балогу в кут: політик-монополіст втрачає фінансову стабільність

admin 20.08.2015 10:59 ПОДІЇ

За даними ОПОРИ, основна бізнес-група Мукачівського району — це мережа «Барва» Віктора Балоги. За останні пів року в «районі депутата» втратили робочі місця майже вдвічі більше людей, ніж їх отримали.


Про це повідомляє управління статистики у Мукачівському районі. За останні 5-6 місяців роботу отримали менше, ніж 500 людей, натомість втратили 846. Кількість штатних працівників за останні пів року зменшилася на 2437 осіб у порівнянні з минулорічними даними.

Свого часу, передає видання ZAXID.Net, Віктор Балога підім’яв весь місцевий бізнес під себе, чим були невдоволені бізнесмени. Як повідомляє громадянська мережа ОПОРА, основною бізнес-групою регіону стала група «Барва», яка належить головному феодалу Закарпаття Віктору Балозі та його клану. Інші бізнес-структури Закарпатської області можна об’єднати за партійним принципом, але їх економічна інтегрованість є значно слабшою — пише ОПОРА.

Впливовість групи «Барва» свого часу була посилена відповідними родинними призначеннями, що дозволило цій групі стати роботодавцем-монополістом в районі. Підприємства Балоги зайняли різні сегменти економіки області — пишуть на сайті громадянської мережі.

Відомий також інше джерело прибутку нардепа — контрабанда цигарок і деревини на Закарпатті. Чи зумовлені дані управління статистики в Мукачівському районі «бізнес-проблемами» головного феодала Закарпаття Віктора Балоги, поки не вдалося з’ясувати. За однією з версій,   збройний конфлікт в Мукачеві 11 липня виник саме через розподіл контрабандних потоків між Балогою та його конкурентами. Президент призначив новим головою ОДА Закарпаття Геннадія Москаля, після призначення якого на Закарпатті було заарештовано кілька мільйонів контрабандних пачок цигарок. Вочевидь, збитки нардепа від даних арештів змусили Віктора Балогу «підтягнути пояс», але не власний, а народний, і розпочати масові звільнення.

Додамо: сьогодні нардеп Балога має не тільки «Барву», а й власну медіа-групу, до якої входять ТРК «М-Студіо», «Закарпаття-ФМ», газета «Старий замок – Паланок», сайт «mukachevo.net», Закарпаття онлайн, PMG Мукачеве та інші. Ці джерела інформації політик особливо активно використовує сьогодні як інструмент у політичній агітації проти центральної влади України. Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко об’явив, що розпочне боротьбу з кланами на Закарпатті.

http://region.uz.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат