Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.08.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 18 серпня. Нехай ваше прокидання буде приємним разом з дорогими людьми поруч і горнятком улюбленої кави. Вірте у своє щастя, воно вже близько. Гармонійного вам дня, світлих думок і доброї кави!

Цитата дня:   Як це жалюгідно, напевно, виглядає - коли жінка живе чоловіком, якого немає поруч.

Ельчин Сафарлі.

Погода 18 серпня 2015 року
по Закарпатській області: 18.08. Хмарно з проясненнями, короткочасні дощі, місцями сильні зливи, грози. Вітер південно-східний 5-10, при грозах шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, в горах місцями до 10°, вдень 20-25°, в горах подекуди 12-17° тепла.
по м. Ужгород: 18.08. Хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 23-25° тепла.


ІМЕНИНИ     18 серпня: Єфим, Христина, Нонна.



Сьогодні також:

• Австралія — День ветеранів В'єтнаму (День Лонгтан)
• Болгарія — Свято Святого Івана Рильського



Цей день в історії

1649 — Богдан Хмельницький підписав з польським королем Яном ІІ Казимиром Зборівський мирний договір, за яким Україна на території 3 воєводств (Київського,Брацлавського та Чернігівського) отримувала автономію, а козацький реєстр було встановлено в розмірі 40 тисяч осіб.
1682 — московський престол зайняв Петро Олексійович Романов.
1743 — Джек Бротон сформулював правила боксу.
1786 — засновано Рейк'явік.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)

До 19 серпня   —   “Рятувальники”. Поч. о 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00. «Агенти U.N.C.L.E.». Поч. о 10.00, 14.10, 18.20, 22.30.   “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. о 12.00, 16.10, 20.20. “Шалене розлучення”. Поч. о 17.30, 20.30. “Як займатися любов’ю по-англійськи”. Поч. о 19.00. “Лівша”. Поч. о 22.00.


«Доміон»

До 19 серпня — “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. об 11.50, 16.00, 20.10. «Агенти U.N.C.L.E.». Поч. о 14.00, 18.10.   “Пікселі, 3D”. Поч. о 10.00.   “Паперові міста”. Поч. о 22.20.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та Миру

Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)

Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.


Перемога

До 19 серпня — “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. о 12.30, 17.00, 21.30. «Агенти U.N.C.L.E.». Поч. о 10.10, 14.45, 19.20.
Галерея «Ужгород»  
Виставка Петра Ряски.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Художній музей імені Бокшая
14 серпня — відкриття персональної виставки Лавранта Бокотея.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка художників Західної України «VOTO—2015».
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня можуть виникнути складнощі у взаєминах із партнерами. Тобі доведеться піти на поступки, що призведе до додаткових фінансових втрат. У другій половині дня старайся уникати участі в публічних заходах. Твої опоненти вороже налаштовані і можуть спровокувати конфлікт. Увечері вирушай у гості до родичів, яких давно не бачила, щоб обговорити всі складності за сімейним столом.
Телець У першій половині дня тобі доведеться виконати багато марної роботи. Не варто перечити керівнику, виконуй всі інструкції та постався сумлінно до своїх обов'язків. У другій половині дня конкуренти можуть втілити твої плани в життя і видати їх за свої. Тобі потрібно набратися терпіння і дочекатися вдалого моменту для дій у відповідь. Увечері ти зможеш зустрітися з особою, яка допоможе втілити твої плани в життя.
Близнюки   У першій половині дня сімейні проблеми можуть відволікти тебе від важливої роботи. Не варто покладатися на допомогу колег, доведеться робити все самостійно. У другій половині дня спробуй звернутися за порадою до свого наставника, щоб уникнути помилок. Тобі запропонують вигідну угоду опоненти, керуйся логікою, а не почуттями. Увечері відмовся від активних розваг і побудь на самоті.
Рак. Початок дня ефективний для наведення порядку в документах та аналізу даних. Тобі потрібно знайти власний алгоритм успішних дій, щоб збільшити продуктивність праці. У другій половині дня не варто звертати уваги на дрібні перешкоди в справах. Тобі вдасться подолати всі труднощі завдяки допомозі з боку керівника. Увечері займися доглядом за своєю зачіскою: поміняй колір волосся і зроби відновлювальну маску.
Лев   У першій половині дня варто утриматися від підписання важливих документів. Тобі потрібно зібрати більше інформації про партнерів, щоб уникнути втрат. У другій половині дня спробуй звернутися за порадою до керівника. Твої ідеї можуть стати серйозним поштовхом для кар'єрного зростання. Увечері клопоти з родичами можуть втомити тебе і викликати меланхолію.
Діва У першій половині дня можуть виникнути перешкоди в роботі з бюрократичними інстанціями. Тобі варто відмовитися від обговорення на публіці своїх ідей. Конкуренти намагаються дізнатися про твої професійні таємниці, будь обережніше. У другій половині дня вдалий час для вирішення фінансових питань. Заступництво з боку керівника дозволить безперешкодно вирішити складну задачу.
Терези На початку дня зверни увагу на своїх колег, прихований ворог активно проявить себе. Не варто вступати в суперечку, будь спокійною і неупередженою, щоб здобути перемогу. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Використовуй всі доступні способи, щоб досягти свого. Застарілі моральні забобони можуть стати перешкодою на шляху до твоїх досягнень.
Скорпіон Цей день принесе велику удачу творчим особам. Випадкова зустріч дозволить обзавестися покровителем, який зацікавлений у твоєму просуванні. У другій половині дня прислухайся до порад однодумців і не поспішай у прийнятті рішень. На тебе чекає прибуток від нового проекту, використовуй його для свого професійного розвитку. Увечері твої плани можуть раптово змінитися через зустріч із другом дитинства.
Стрілець У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани і дії конкурентів. Намагайся не втягуватися в авантюри і ризиковані угоди. Спробуй раціонально підійти до вирішення фінансових питань і прислухайся до порад досвідчених фахівців. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в розумінні з керівництвом. Тобі потрібно підготувати всю статистику і аналіз, щоб переконати в доцільності своїх дій.
Козеріг У першій половині дня тобі доведеться проявити наполегливість, щоб отримати потрібне рішення від керівника. Намагайся не втручатися в суперечки між колегами, щоб зберегти своє лице. У другій половині дня займися відновленням старих ділових зв'язків. Тобі вдасться реалізувати давно задумані плани завдяки допомозі союзника. Відокремлюй дружбу і ділові стосунки, щоб не виникало складнощів у майбутньому.
Водолій. Початок дня результативний для колективної роботи та проведення мозкового штурму. Тобі краще відмовитися від особистих амбіцій на благо досягнення результату. У другій половині дня стосунки з керівником будуть напруженими. Спробуй використовувати свою чарівність і почуття гумору, щоб розрядити атмосферу. Увечері можуть виникнути непорозуміння з друзями, які вирішать розіграти тебе.
Риби У першій половині дня подбай про вирішення питань, пов'язаних з організаційними процесами. Партнери можуть підвести тебе, тому намагайся швидко реагувати на будь-які зміни. У другій половині дня тобі доведеться розповісти про виниклі складнощі керівнику. Будь чесною і не приховуй істинних недоліків, тоді ти уникнеш покарання. Увечері зустріч із подругою підніме твій настрій.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Зробив чотири справи одночасно: відкрив мінералку, вмився, помив підлогу, довів кота до інфаркту.


- Ти чому до цих пір не одружився?
- Так привожу додому дівчат, матері не подобаються!
- Приведи схожу на матір.
- Привів, батя почав матюкатися.


Зателефонувала чоловікові. питаю:
- Ти мене сильно кохаєш?
Відповідає:
- Купуй.
Ось що таке справжнє подружнє взаєморозуміння!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат