Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.08.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 13 серпня. Нехай цей день розпочинається з гармонійного настрою і самозаспокоєння. Релаксуйте з горнятком ароматної кави, додавайте до неї улюблені солодощі. Запрограмовуйте себе на успіх, і нехай все задумане здійсниться!

Цитата дня:   Як мені вдалось тебе полюбити? Не закохатися; мені закохатися в мальовничу пику - плюнути раз. А ось ні ж: так нестерпно полюбити - як нарив в серці, і неможливо жити, коли забираєш руку...

Діна Рубіна


Погода 13 серпня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер змінних напрямків 3-8, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 31-36°, в горах місцями вночі 11-14°, вдень 21-26° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 17-19°, вдень 33-35° тепла.



ІМЕНИНИ     13 серпня: Антон, Георгій, Іван, Йосиф, Степан, Стефан


Сьогодні також:

• Міжнародний день шульг
• Туніс — день жінки
• Казахстан — день спорту (3 неділя серпня).
• Японія (з 13 по 15 серпня) — Буддійський фестиваль поминок померлих (Obon).



Цей день в історії

3113 до н.е. — за індіанським календарем Майя в цей день створено світ
1099 — Пасхалій II (Paschalis PP. II) обраний Папою римським
1521 — після тримісячної облоги загін іспанських конкістадорів на чолі з Ернаном Кортесом (Fernando Cortés Monroy Pizarro Altamirano) захопив столицю ацтеківТеночтитлан (зараз місто Мехіко)
1624 — король Франції Людовік XIII призначив кардинала Рішельє своїм першим міністром — головою королівської ради


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Петра Ряски.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Художній музей імені Бокшая
14 серпня — відкриття персональної виставки Лавранта Бокотея.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка художників Західної України «VOTO—2015».
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі потрібно стримувати свої емоції, щоб не потрапити у скрутне становище. Зверни увагу на поведінку своїх колег, в твоєму оточенні є приховані недоброзичливці. У другій половині дня варто утриматися від підписання довгострокових контрактів. Тобі потрібно зібрати більше інформації, щоб уникнути можливих ризиків.
Телець У першій половині дня тобі варто відмовитися від поїздок за кермом, краще скористайся громадським транспортом. У спілкуванні з керівником веди себе стримано, інакше спровокуєш конфлікт. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від публічних виступів через погане самопочуття. Варто пройти обстеження у лікаря, щоб не виникало проблем. Увечері постарайся розслабитися і побути вдома, щоб уникнути стресу.
Близнюки   У першій половині дня старайся уникати конфліктів з опонентами. Тобі вдасться отримати важливу інформацію про плани конкурентів, скористайся нею. У другій половині дня зверни увагу на нових партнерів, існує ризик обману. Аналіз статистики і фактів допоможе розібратися в ситуації, що склалася. Увечері можуть виникнути складнощі через раптовий приїзд родичів.
Рак. Цей день ефективний для відвідування семінарів і конференцій з професійної тематики. Тобі потрібно змінити алгоритм звичних дій і удосконалити методику роботи. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Варто докласти зусиль, щоб відстояти свої ідеї. Увечері зустріч із друзями буде корисною і принесе важливі ділові контакти, не прогав свій вдалий шанс.
Лев   У першій половині дня намагайся не звертати уваги на критику з боку недоброзичливців. Тобі доведеться боротися за місце під сонцем і відмовитися від особистих амбіцій. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки, інакше зазнаєш поразки. Твої конкуренти можуть створити штучні перешкоди, щоб отримати вигоду. Увечері варто зайнятися зміцненням свого здоров'я, спробуй розпочати закалятися.
Діва Сьогодні тобі вдасться реалізувати задумані ідеї завдяки протекції керівника. Не варто обговорювати свої плани з колегами, в твоєму оточенні багато заздрісників. У другій половині дня намагайся не упустити вдалого моменту, щоб поговорити про своє підвищення. Від твоєї наполегливості залежить отриманий результат у фінансовій сфері. Увечері спробуй вирушити в незвичайне місце, щоб відволіктися від побутових клопотів.
Терези У першій половині дня твій настрій можуть зіпсувати недоброзичливці. Витік інформації може призвести до істотних матеріальних втрат. Не варто скаржитися керівникові, спробуй усунути проблему своїми силами. Від відряджень краще утриматися і зайнятися вирішенням бюрократичних питань. Увечері старайся обмежити спілкування з особами, які тебе дратують.
Скорпіон Цей день ефективний для вирішення організаційних питань і громадської діяльності. Тобі варто утриматися від прийняття однозначних рішень і отримати більше інформації про потенційних партнерів. У другій половині дня на тебе чекає вигідна угода завдяки допомозі старого друга. Використовуй вдалу можливість, щоб отримати додаткові фінансові потоки. Увечері старайся розслабитися і приділити увагу духовним практикам.
Стрілець У першій половині дня не варто розпалювати конфлікт з опонентами. Пам'ятай, що кожна людина має право на помилку. У другій половині дня діалог із партнерами може ускладнитися через невирішене організаційне питання. Тобі варто порадитися з керівником, щоб уникнути помилки і ускладнення ситуації. Увечері варто відмовитися від відвідування галасливих заходів у громадських місцях.
Козеріг У першій половині дня намагайся не втручатися в конфлікти між колегами. Тобі варто зайняти позицію спостерігача, щоб отримати вигоду з ситуації, що склалася. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від старих партнерів. Зверни увагу на альтернативні джерела доходів і приклади до цього більше зусиль. Увечері зустріч із друзями дозволить отримати багато позитивних емоцій і зняти стрес.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які перешкодять вирішенню фінансових питань. Тобі потрібно утриматися від прийняття серйозних рішень. У другій половині дня варто прислухатися до поради керівника. Співпраця з опонентами може принести високі результати в роботі. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу і приємних процедур.
Риби На початку дня доведеться виконати багато складної роботи, яка потребує підвищеної концентрації уваги. Партнери можуть відмовити тобі у підтримці, що призведе до втрат. У другій половині дня твої конкуренти зроблять вигідну пропозицію. Якщо ти зможеш відмовитися від особистих амбіцій, то вдасться отримати прибуток. Вечір варто провести у колі сім'ї і відмовитися від гучних заходів.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дід вчить онука.
- Вибери собі таку жінку дівчину у якої як мінімум 2 сестри. Тоді на тебе буде припадати всього 1/3 тещі.



У маршрутці, набитій чиновниками, гроші до водія так і не дійшли.


Ранок у селі. Бажаючи поспати ще, вуйко Іван чоботом перевів півня на годину пізніше.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат