Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.08.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 11 серпня. Розпочинайте день у компанії бажаних людей з ароматною ранковою кавою. Нехай всі важливі справи вирішаться якомога швидше на вашу користь. Додавайте улюблених солодощів до кавування і будьте впевнені у тому, що робите. Гарного вівторка!

Цитата дня:   "Тільки скажу тобі таке: вся та метушня – вона нічого не означає. Вона не має жодного значення. Єдине, що має значення, що повинно мати значення, – це любов. Вона врятує світ, в кінцевому результаті. Бо якщо це не так, то й Кафка – звичайнісінький сухотник, і Гендрикс – простий собі ніґґер з гітарою, і джєз тоді не джєз, а так собі – трелькання на піаніні… Вона просто мусить врятувати всіх нас. Не краса. Не секс. Не пристрасть. Не гроші. Не надія і точно не політика. Світ врятує любов."

© "Культ"


Погода 11 серпня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 32-37° тепла, в горах місцями вночі 9-12°, вдень 24-29° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 18-20°, вдень 35-37° тепла.


ІМЕНИНИ     11 серпня: Олександр, Веніамін, Клара, Костянтин, Микола, Роман,



Цей день в історії

• 1906 — в Англії Юджин Ласт запатентував звукове кіно.
• 1926 — компанія «Кодак» оголосила про початок роботи зі створення кольорової кіноплівки.
• 1941 — РНК УРСР у зв'язку з війною прийняла постанову про перегін, розміщення і підготовку до зими евакуйованої худоби.
• 1947 — у газеті «Правда» опубліковано статтю Дмитра Шепілова «Радянський патріотизм», яка стала початком кампанії зі звинувачення діячів культури укосмополітизмі.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 12 серпня — “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. об 11.50, 15.50, 18.10, 20.30. “Пікселі, 3D”. Поч. о 10.00, 14.00.   “Паперові міста”. Поч. о 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 12 серпня   —   “Як займатися любов’ю по-англійськи”. Поч. о 10.00, 20.20. “Пікселі, 3DХ”. Поч. о 10.00, 16.00. «Переправа”. Поч. об 11.40.   “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. об 11.45, 17.45, 20.00. “Лівша”. Поч. о 13.40, 22.00. “Self/Less. Ціна безсмертя”. Поч. о 14.00, 22.12. “Шалене розлучення”. Поч. о 15.40, 18.55. «Цей незручний момент». Поч. о 17.10.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру 3/2)
До 12 серпня — “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. о 10.00, 14.30, 19.20, 21.30. “Пікселі, 3D”. Поч. о 12.30. “Self/Less. Ціна безсмертя”. Поч. о 17.00.

Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Художній музей імені Бокшая
До 12 серпня — ретроспективна виставка творів членів об’єднання професійних художників Закарпаття з нагоди 25-річчя діяльності.
14 серпня — відкриття персональної виставки Лавранта Бокотея.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка художників Західної України «VOTO—2015».
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка робіт закарпатських митців “Спека” (живопис, кераміка).
12 серпня — відкриття персональної виставки Петра Ряски. Поч. о 16.00.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні зірки застерігають вас від помилок у висловлюваннях, особливо публічного характеру. Вам не слід розраховувати на допомогу відомих компаньйонів. Нове співробітництво більш вдало. Небезпеку можуть представляти дії, пов'язані зі зміною зовнішнього вигляду (нанесення татуювань, сонячні ванни, словом, будь-який вплив на шкіру).
Телець Для Вас можлива участь у змаганнях, творчих змаганнях. Ви залишитеся задоволені. Незважаючи на гадану пасивність у розвитку відносин, вас чекають зміни, вихід на новий рівень особистісного розвитку. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Близнюки   Сьогодні вам слід бути душею компанії. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю. На роботі, не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися.
Рак. Сьогодні Ви будете зосереджені на домашніх роботах. Ремонтні роботи, організаторська діяльність, косметичний ремонт. Суєти буде багато. Не без вашої участі будуть вирішуватися якісь конфіденційні питання.
Лев   Сьогодні, день не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Не давайте необдуманих обіцянок, які не потурання своїм бажанням. У другій половині дня, судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Зірки не радять призначати на сьогодні ділові переговори
Діва Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Працівники інтелектуальної праці сьогодні укладуть вигідні договори на проведення наукових робіт. Якщо в попередні дні Ви багато працювали, то Вам слід відпочити - вирушаючи всією сім'єю на дачу, в ліс, загорож.
Терези День віщує успіх у коханні, вдалі побачення, культпоходи, вечірки. Якщо Ви у сварці, саме час помиритися. Ніхто сьогодні не скаржитися на відсутність натхнення. Не будьте невдячними.
Скорпіон Ви сьогодні, трохи відійдете від звичного кола справ, віддаляться від знайомих і родичів. Але ваш спосіб життя не можна назвати пасивним. Безліч змін, зустрічей і спілкувань буде на вашому шляху. Активізується аспект особистого життя. Сплеск емоцій змусить вас і сміятися, і плакати.
Стрілець Сьогодні, у вас на чашу терезів буде покладено власне благополуччя і здоров'я в самому прямому розумінні цього слова. Багато хто з вас будуть приділяти значну увагу своїй зовнішності. Це стане помітним для оточуючих. Ви будете відчувати за своєю спиною розмови.
Козеріг Ви повинні бути діяльні і ініціативні. Багато в чому оточуючі будуть залежати від вас. Навіть власний настрій ви будете використовувати з вигодою для себе. У ці дні збільшиться навантаження на роботі. В основному це будуть рутинні справи, а також необхідність складання та отримання важливих документів короткочасного характеру.
Водолій. Ви зможете проявити силу характеру у відносинах з оточуючими. Ви легко впораєтеся з труднощами, проявляючи послідовність у словах і діях. Незважаючи на вашу різкість, колючість, вам все одно будуть симпатизувати колеги.
Риби Вам доведеться займатися вперше якоюсь важливою справою, будете чомусь вчитися, отримувати необхідний досвід. У цей день не чекайте легкої удачі, всі перемоги прийдуть до вас тільки ціною значних зусиль. Можлива поїздка. Не виключено розставання з близькими.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Теща запитує у зятя:
— Ти бачив чоловіка, який урятував мене, коли я тонула?
— Так, він уже приходив до мене вибачатися.


- Ти б мене грів?
- Я б тебе жарив!


Гроші - зло. Не в грошах щастя. Хто духом сильний - той і багатий ...
Чим би ще себе заспокоїти, поки зарплату не дали?

Любовь — это...

Posted by AdMe.ru on 28 мая 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат